E 499.2
Cestující
stargate napsal:Zdravím,mám jeden dotaz ohledně aktivity,kterou tvořím..mám už vše hotové,dokonce sem ji v průběhu i několikrát zkoušel spustit a vše v pohodě..ale když jsem teď dodělal statické vlaky,tak mi to prostě při načítání spadne(jediná hláška,která se objeví je nějaký chybějící SMS soubor,což myslím problém nebude,kvůli kterému to padá)...tak jsem zkusil odstranit určitou část(asi polovinu) statických vlaků a najednou se to opět načetlo(i s tou hláškou o chybějících SMS souborech)..tak se chci zeptat,dá se nějak třeba poznat,které vagóny(jak jsem já usoudil) dělaly ten problém s padáním?abych věděl,které tam teď nemám dávat,protože se mě to nechce po každém jednom vloženém vlaku spouštět a opět vypínat(kvůli docela dlouhému načítání)...nebo jestli je i nějaký program,který by třeba nasimuloval spuštění hry? Díky za radu![]()
Zdravím,já ti můžu pomoci akorát s tím programem jak si chtěl,myslím že by ti pomohl program jménem TrainStore(v cz),dá se stáhnout ze stránky pana Šemory zde máš odkaz http://www.semora.cz/msts/mstssoftware.htm doufám že ti to pomůže,jinak se zbytkem tvých otázek ti moc nepomůžu-přenechám zkušenějším