Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...
Mám odněkud tady tohoto. Je to ještě aktuální, nebo už ne? Pokud ano, mail to nevezme. Je k tomu i kabina a zvuky. Nahrál bych to na úložiště a zahesloval. Tak jestli to stojí za námahu.
Hezký den.
Né jen web ke-msts.eu, ale i http://www.ssmsts.wbl.sk/ je velkou absencí, hlavně AWT a UPD stroje a předem zde píšu, že všechny aktivity co se chystám vydat používají vozidla z těchto nefungujících stránek. Čekal jsem, jetli se situace nějak nevyvine, proto zatím nic z mé tvorby nevyšlo, ale situace uvízla jaksi na mrtvém bodě, takže aktivity půjdou ven a snad bude někdo ochcotný vozy zaslat mejlem.
Dan
Koukám tady se to forum fakt nečte a rovnou napíše. Když se podíváš třeba o 3 stránky níže, najdeš tam odpověď. Tedy ze 3 uvedených stránek pouze Sommatko nejde, ale náhrada je zatim u mě, jen to chce pohledat.
Johny CZE:Stačí zapnout mozek a věř že vše pujde.Z uloz.to stažen 2x úspěšně.A z maďarských stránek díky překladu od google také bez problému stažen.Takže zde je problém mezi monitorem a židlí.
Zdravím,
neposlal by mi někdo archiv s balíkem vozů "FS_Carri_Trasporto_Veicoli"? Ano, Google jsem použil ale našel jsem jen odkazy na "polského křečka", kde je ke stažení archiv o velikosti cca 81MB a omezení na stažení jen 50MB.
Prozatím děkuji
Moc díky, já při shánění věcí do MSTS vždy kontroluji jména složek tak, jak mi vypíše TrainStore chyby a toto mě nenapadlo, že by něco, co se jmenuje zdánlivě jinak, po stažení a přejmenování složky mohlo fungovat. Zkratka díky moc.
Zdravím,
opět prosím o pomoc s nalezením několika vozidel:
Chyba - číslo položky. 6
Následující soubor nebyl nalezen!
Soubor: 'cd_B\cd_B249_609.WAG'
Chyba - číslo položky. 7
Soubor: 'CD742\cdc_742229rv.ENG'
Chyba - číslo položky. 8
Soubor: 'CD742\cdc_742385rv.ENG'
Chyba - číslo položky. 9
Soubor: 'CD742\cdc_742399.ENG'
Chyba - číslo položky. 10
Soubor: 'CD742\cdc_742399rv.ENG'
Chyba - číslo položky. 11
Soubor: 'D-ERSA_Sggrss_MMP\D-ERSA_Sggrss_40H-035_A.WAG'
Chyba - číslo položky. 12
Soubor: 'D-ERSA_Sggrss_MMP\D-ERSA_Sggrss_40H-035_B.WAG'
Chyba - číslo položky. 13
Soubor: 'odos_750-202\odos_750202.ENG'
Chyba - číslo položky. 14
Soubor: 'Rils_Pack\CFR_Rils_3540_057-0e.WAG'
Mám pocit, že se jedná o neveřejné modely a nebo chybné značení u aktivitářů. Tato vozidla mi chybí do aktivit stažených ze stránek Midrafona.
Zatím děkuji.