Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Mám odněkud tady tohoto. Je to ještě aktuální, nebo už ne? Pokud ano, mail to nevezme. Je k tomu i kabina a zvuky. Nahrál bych to na úložiště a zahesloval. Tak jestli to stojí za námahu.
193-207-8.JPG

Přečti si to po sobě. Co se týká RegioJeta, tak snad není, něco bylo, ale špatný model a kvalita platná době před 10 lety, proto to asi někdo smazal.

Hezký den.
Né jen web ke-msts.eu, ale i http://www.ssmsts.wbl.sk/ je velkou absencí, hlavně AWT a UPD stroje a předem zde píšu, že všechny aktivity co se chystám vydat používají vozidla z těchto nefungujících stránek. Čekal jsem, jetli se situace nějak nevyvine, proto zatím nic z mé tvorby nevyšlo, ale situace uvízla jaksi na mrtvém bodě, takže aktivity půjdou ven a snad bude někdo ochcotný vozy zaslat mejlem.
Dan

Dane obsah Kebarkova webu existuje, je tu někde odkaz, z toho druhého webu má část zachráněnu Alcapone na stránkách pod odkazem Somatko a spol.

Koukám tady se to forum fakt nečte a rovnou napíše. Když se podíváš třeba o 3 stránky níže, najdeš tam odpověď. Tedy ze 3 uvedených stránek pouze Sommatko nejde, ale náhrada je zatim u mě, jen to chce pohledat.

Johny CZE:Stačí zapnout mozek a věř že vše pujde.Z uloz.to stažen 2x úspěšně.A z maďarských stránek díky překladu od google také bez problému stažen.Takže zde je problém mezi monitorem a židlí.

Zdravím,
neposlal by mi někdo archiv s balíkem vozů "FS_Carri_Trasporto_Veicoli"? Ano, Google jsem použil ale našel jsem jen odkazy na "polského křečka", kde je ke stažení archiv o velikosti cca 81MB a omezení na stažení jen 50MB.
Prozatím děkuji

Moc díky, já při shánění věcí do MSTS vždy kontroluji jména složek tak, jak mi vypíše TrainStore chyby a toto mě nenapadlo, že by něco, co se jmenuje zdánlivě jinak, po stažení a přejmenování složky mohlo fungovat. Zkratka díky moc.

Jelikož pan Skůra do MSTS již aktivně netvoří, tak tento model nebyl nikdy vydaný a zřejmě jen tak k sehnání nebude :(

Zdravím,
opět prosím o pomoc s nalezením několika vozidel:
Chyba - číslo položky. 6
Následující soubor nebyl nalezen!
Soubor: 'cd_B\cd_B249_609.WAG'

Chyba - číslo položky. 7
Soubor: 'CD742\cdc_742229rv.ENG'

Chyba - číslo položky. 8
Soubor: 'CD742\cdc_742385rv.ENG'

Chyba - číslo položky. 9
Soubor: 'CD742\cdc_742399.ENG'

Chyba - číslo položky. 10
Soubor: 'CD742\cdc_742399rv.ENG'

Chyba - číslo položky. 11
Soubor: 'D-ERSA_Sggrss_MMP\D-ERSA_Sggrss_40H-035_A.WAG'

Chyba - číslo položky. 12
Soubor: 'D-ERSA_Sggrss_MMP\D-ERSA_Sggrss_40H-035_B.WAG'

Chyba - číslo položky. 13
Soubor: 'odos_750-202\odos_750202.ENG'

Chyba - číslo položky. 14
Soubor: 'Rils_Pack\CFR_Rils_3540_057-0e.WAG'

Mám pocit, že se jedná o neveřejné modely a nebo chybné značení u aktivitářů. Tato vozidla mi chybí do aktivit stažených ze stránek Midrafona.
Zatím děkuji.

Back
Nahoře