Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha, já jen že jsem tady ve vláknu četl, že byla součátí aktivity od Joska. Všechny jsem prolezl, ale žaádnou 842 011 v najbrtu jsem nenašel, díky.Ahoj, 842 011 nikdy veřejně ke stažení nebyla.
Stejně tak například i vůz ČD Armpee⁸²⁹ v Najbrt 2, ale i ten se obávám, že je bohužel neveřejný.na obrázcích
Ahoj hledám kabinu reko 754 MSV a A řidíčák 943 005Ahojky chtěl bych se zeptat mám prolezlý snad už vše ale přesto nevíte jestli neexistuje do msts jednotka zvana FLIRT? Díky.
Tak jsem se díval a bohužel nemám... :-/
To je bohužel problém polského webu, ketrý ještě nedávno fungoval. Hoši, já bych ty polské páry klidně nasypal k někomu na web, ale nemám svolení, nemám kontakt a hlavně nemám čas, bohužel. Pokud někdo bí, kde se stránky Zielona Era přestěhovaly, či někde se dá stáhnout, ať sem dá odkaz, taksamo zkončily stránky Andreje, které se taky neustále stěhují a maďarských webů už taky zas hodně nefachá. Já s tím fakt nejsem schopný udělat nic.Jde o :
Aktivita na PepaHově trati 310 - Os 3606 - GVD 1988/89 od Dana z www.mojevlacky.cz.