Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Otvírám přes Firefox a nic. Teď se mně to otevřelo přes Edge a vozy jsem už stáhnul. Pravděpodobně kombinace Woken a antiviru. No nic, dík za snahu.

Firefox se ti to snaží otevřít přes https, což na těchto stránkách prostě nefunguje. Mě to jen upozorní na nezabezpečený připojení, ale dá se to vypnout úplně.

Tak já se tam dostanu pouze jen přes nové anonymní okno. Přitom jsem tam ještě docela nedávno chodil jen s uvedeným vypínáním. Ale co - jedeme dál ....

Zdar vespolek 1f642.png
Neměl by tu někdo náhodou natočenou štreku Ostrava Svinov - Opava Východ a zpátky z pohledu strojvedoucího ? od roku 2021 a novější ? v dobré kvalitě. Kromě videí na YT o těch vím 1f642.png nebo nemá možnost někdo natočit ?

Zdravím všechny!
Mohl by mi někdo poskytnout odkaz eventuálně zaslat model ČD 735 075? Děkuji všem ochotným členům a příznivcům fóra MSTS / OR.

Zdravím,
do Danovy aktivity hledám loko PKP_Tkt48-174. Odkaz od Dana v průvodním pdf souboru už je nefunkční.

Jde o :
Aktivita na PepaHově trati 310 - Os 3606 - GVD 1988/89 od Dana z www.mojevlacky.cz.
To je bohužel problém polského webu, ketrý ještě nedávno fungoval. Hoši, já bych ty polské páry klidně nasypal k někomu na web, ale nemám svolení, nemám kontakt a hlavně nemám čas, bohužel. Pokud někdo bí, kde se stránky Zielona Era přestěhovaly, či někde se dá stáhnout, ať sem dá odkaz, taksamo zkončily stránky Andreje, které se taky neustále stěhují a maďarských webů už taky zas hodně nefachá. Já s tím fakt nejsem schopný udělat nic.

Back
Nahoře