Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pkor.trainsim.pl

A co jako? Jsi tu jediný? Ty je sice máš, ale oznam si sem nedal.Děkuju, ale ty já už mám![]()
Ptal se na ČD RailJet a byly mu nabídnuty vozy RegioJetu. Tak prostě napsal, že ty už má. Oznam jsi už před nějakou dobou přece dával ty.A co jako? Jsi tu jediný? Ty je sice máš, ale oznam si sem nedal.
Kdyby mu byly nabídnuty, tak by byl citován. A třebe: "zde jsou". Tohle byl pouze oznam a nový příspěvek, příspěvek níż pod dotazem.Ptal se na ČD RailJet a byly mu nabídnuty vozy RegioJetu. Tak prostě napsal, že ty už má. Oznam jsi už před nějakou dobou přece dával ty.![]()
Rail Jet v Najbrtu je součástí trainsetu BP, v barvách OBB, na webu u Jardy Skůry loko v barvách OBB na Mojevláčky. Odkazy zde nedám, píšu z práce.Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo prosím skin ČD Railjet. Hledal jsem všude možně i zde na fóru, ale našel jsem pouze odkazy na Ulož to, které už nefunguje.
JJ,, pravda, nevšimnul jsem si, že to bylo podáno, jako náhrada za RailJet.Kdyby mu byly nabídnuty, tak by byl citován. A třebe: "zde jsou". Tohle byl pouze oznam a nový příspěvek, příspěvek níż pod dotazem.
Ahoj děkuji za odkazy, ale Railjet OBB mám (stahoval jsem to ze stránek Jardy Skůry). Já jsem se jen ptal jestli někdo nemá na Railjet ČD skin.
Ahoj, více v SZ.Ahoj děkuji za odkazy, ale Railjet OBB mám (stahoval jsem to ze stránek Jardy Skůry). Já jsem se jen ptal jestli někdo nemá na Railjet ČD skin.
Tu na VŽD sa píše, že odtiaľto treba stiahnuť balík kontajnerov.Tak jsem vozy s kontejnery nasel na strankach VŽD, pokud jsou to oni, ale jsou pro OR a to moc nejezdim. A TSRE5 mi zobrazilo uz kdysi tyto vozy bez kontejneru (proto jsem se ptal na kontejnery) a tak jsem vozy tenkrat smazal. Nejsem si jist (treba se pletu), zda se soubor s kontejnery nema pro vozy stahnout samostatne odjinud. Treba mi to nekdo upresni.
mstshungary.hu
On ale myslí německé stránky The Train.EN 443 Bohemia