Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen to ne. Pokud jsem na té mašině nikdy nejezdil, těžko mohu posoudit, jak se má chovat. Ladění podle teoretických hodnot je jen první půlka práce. Příčina nemusí být v lokomotivě, ale může být přibrzděný nějaký nevyladěný vůz. Doporučil bych vyzkoušet jiné lokomotivy a pak se uvidí. Já bych místo dvojčete zkusil dvě lokomotivy 130, za ty ručím, že se chovají dost reálně.Miran napsal:Keby, keby....
no a co se pokusit tu 131 naladit podle skutečnosti? Myslím, že je tady co zkoušet a učit se. A dost, nebudeme tady zasírat vlákno OT.
Zbyňku, testoval jsem šestikoláka s 30 vagony uhlí od Pikka a s postrkem OKD 770. Zkoušel jsem na osmičkovém binu, ve kterém mi postrk vůbec nefungoval, ale na tebou doporučeném binu funguje bezvadně. Takže, pokud budu vydávat nějakou nákladní aktivitu, tak jenom budu testovat v sedmičkovém.Zbyněk Šemora napsal:U mého doporučovaného BIN táhnou všechny lokomotivy, ale u 1.8 vše musím táhnout jen tím malým puklíkem.
skoro napsal:.....Neviete my niekto poradiť čo mám spraviť aby som mohol ovládať z prednej dvojičky aj postkovu ?? Vopred Ďakujem
Zbyněk Šemora napsal:.....Já mám právě vyzkoušené, když najedu na nějakou lokomotivu v 1.8, tak táhne jen jedna..... kde platí bin 1.70819 táhnou všechny lokomotivy ve vlaku, u 1.8 táhne jen ta, ve které sedím.
Jacek napsal:Ahoj Davide,
u toho řídícího vozu musíš do MaxPower napsat nějakou hodnotu a s tím je třeba laborovat tak, aby vlak měl stejný rozjezd, ať už je řízen z mašiny nebo řídícího vozu. U 943 je tuším 5kW, u 914 jsem dospěl k hodnotě 30kw
Zbyněk Šemora napsal:... kde platí bin 1.70819 táhnou všechny lokomotivy ve vlaku, u 1.8 táhne jen ta, ve které sedím.
Platilo by to tehdy, kdyby byl Bin vyvíjen standardním způsobem a byly u něj zdrojové kódy.orlov napsal:Napriek tomu by ma zaujímalo, prečo je to tak. Predsa vyššia verzia by mala mať vlastnosti predchádzajúcej zachované![]()
Citát zo stránky MSTS BINu: ( v žltom obdĺžniku )Martens napsal:Platilo by to tehdy, kdyby byl Bin vyvíjen standardním způsobem a byly u něj zdrojové kódy.orlov napsal:Napriek tomu by ma zaujímalo, prečo je to tak. Predsa vyššia verzia by mala mať vlastnosti predchádzajúcej zachované![]()
Bin byl vyvíjen přímou editací v assembleru s tím, že Džordž byl vázán několika omezujícími podmínkami a navíc i na tak složitý simulátor to byla cesta k tomu, že novinkou v nové verzi mohl nechtěně zrušit či znefunkčnit již hotové funkcionality.