Dílna Jiřík.TK & spol

To som si všimol... Každopádne srz tejto úpravy sa otvárajú nové možnosti tvorby aktivít.

5af18c3c763650493081e6b4a8879e9a.jpg
S vinicemi jste nebyli spokojeni a tak jsme ty staré vyklučili a vysázeli nové

Naposled editoval moderátor:
Dostal jsem další dotaz, "kdy už bude trať ke stažení?" Odpověď je jednoduchá: Je už ke stažení takřka dva měsíce.

Nic si nedělej z hlupáků, kteří pravidelně nenavštěvují weby. Čekají, až se jim to někdo uráčí oznámit.

E499_2002 napsal:
Nic si nedělej z hlupáků, kteří pravidelně nenavštěvují weby. Čekají, až se jim to někdo uráčí oznámit.
Ju, ju, přiznávám, že nejvetším hlupákem jsem já. Nenavštěvuji pravidelně weby, raději v takto ušetřený čas něco vymýšlím. A doufám, že až se někde objeví něco zajímavého, tak mne na to někdo upozorní. :):D:)

Usoudil jsem, že tuto kabinu v 3D hned tak někdo nevymodeluje a tak jsem se do ní pustil alespoň ve 2D
Klobouk dolů před vaším uměním, nejem pokud jde o tuto kabinu, ale i ostatní co pro nás konzumenty vytváříte. Díky

Ano, bude veřejná. Udělal jsem ji na podkladě veřejných videí, čili že kabina je autentická. A abych tuto autenticitu moc nenarušil, nesnažil jsem se za každou cenu vpašovat do měřáčků nějaké stupnice a ručičky, použil jsem digitální zobrazení zrychlení (zatím), tlaku v brzdových válcích a rychlosti. Škoda jen, že na videu nebyl dřevěný pultík zcela ostrý a že videa byla pořízena za slunného dne.

CAB_C50-2.jpg

Kabina bude mít tři barevné varianty, zelenou, šedou a žlutou. Níže je levý pohled u žluté, strojvedoucí se naklonil do levého okna a hlavu přiblížil ke sklu. Při přepnutí na pravý pohled se zobrazí podobný pohled strojvedoucího nakloněného dozadu k oknu za svými zády.

CAB_C50-3.jpg

A poslední otázkou zůstává, zda udělat s verzí pro MSTS i verzi pro OR, protože (alespoň můj) OR nezobrazuje čumák mašinky pod stejným úhlem jako MSTS. Anebo zda počkat, co přinese další vývoj OR.

Back
Nahoře