Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Václav Kozel napsal:Dobrý den pane Šemoro,vím že máte ještě spoustu a spoustu práce ale chtěl jsem se zeptat zda li už do budoucna plánujete trať do Čerčan a Benešova u Prahy přes Strančice? A ještě jsem se chtěl zeptat zda li budou v další aktualizaci nové aktivity třeba i některé kratší např: Os vlak Praha M. nádraží - Kolín,Rychlík Praha hl.n. - Havlíčkův Brod Žďár nad Sázavou apod. DÍKY ZA ODPOVĚĎ![]()
Zbyňku, nějak ses nám rozjel. Tímto tempem se zastavíš až někde v Český KubiciZbyněk Šemora napsal:Mám pocit, že jsem po rekonstrukcích chtěl dokončit trať do Berouna a až bude video i do Zdic...
Já to nebyl, ale zřejmě někdo z okolí PřerovaZbyněk Šemora napsal:Ale zeptal bych se, jestli už má někdo nafocené to Přerovské nádraží, jak tady někdo před mnoha měsíci sliboval![]()

Že se Libeň dočká nových modelů nástupišť je fajn, ale ve výsledku to díky textuře bude tak trochu paskvil, neboť nástupiště odpovídají stavu osobní části stanice po modernizaci dokončené v listopadu 2009, kdežto kolejiště je ve stavu před zahájením přestavby v roce 2009. Aby se neřeklo že jen kritizuji, jsem ochoten upravit textury (pokud by Mates povolil) nástupiště na původní stav před modernizací.Zbyněk Šemora napsal:A nakonec musím poděkovat Matesovi za model peronů do nádraží Praha Libeň. Samozřejmě už do nové pokládky kolejí.

Já se ničemu nebránímLuky napsal:..... ale pokaždé není dobré se bránit novější podobě....
Já měl dnes taky železniční sen. Byl jsem někde v Rusku a jel metrem. Zastavili jsme ve stanici a dál se dlouho nic nedělo. Tak jsem se šel zeptat fíry, kde je problém. K mému úžasu mi odpověděl, že ten problém je nejspíš on. Něco udělal blbě a teď se s tím nejde rozjet... A přitom stačilo jen odcucat mašinu pomocí DAKO-OL2.Zbyněk Šemora napsal:... ještě dnes ve snu jsem měl šichtu na lokomotivě. Dokonce jsem vypisoval hlášenky a zapomněl jen na soupravový vlak z Prahy na ONJ, tak jsem to dopisoval u strojmistrů.![]()