Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zdravím, no někdy se dějí i záludnosti MSTS versus PC. Mně se na BP při testech aktivity jednou stalo, že mezi stanicemi Děvínská Nová Ves a Bratislava Lamač, toto: Předjíždím posun do SZTS a najednou jede vlak po zelené placce, stačil load a vše ok, pak jsem zjistil příčinu, na konci vlečky mi najel traffic vozů a já byl moc blízko a pro MSTS to byl takový "nápor", že prostě nevykreslil krajinu, po zadání traffic vozů ve šturcech o 1 min. dřív už se to nestalo.:D
Dan

Já teda co vím ze své zkušenosti, tak i když člověk jede hodně dlouho v kuse MSTS, tak to začne psát něco ve smyslu že se nenahrál sms soubor apod. a pak jedete po zelené placce. Pomůže uložit, reset pc a jede se dál bezproblémů.

Dan.J. : Včera sem zprovozňoval návštěvu muzea jaroměř a můžu říct že mi to trvalo asi 2 hodiny. Např. sem nemohl ani zaboha najít vůz CDC_Gbgkks, na daném odkazu prostě sem ho vůbec nenašel :(.
Ale jinak se na tu aktivitu těším ;-)

Aktivitu znova nainstalovat nebo v AE najít chybné body a opravit trasy.

vohryz napsal:
Dan.J. : Včera sem zprovozňoval návštěvu muzea jaroměř a můžu říct že mi to trvalo asi 2 hodiny. Např. sem nemohl ani zaboha najít vůz CDC_Gbgkks, na daném odkazu prostě sem ho vůbec nenašel :(.
Ale jinak se na tu aktivitu těším ;-)

Chybička se vloudí i do Read Me, je u Jacka a já jej přiřknul Ronoathovi.:D

Omlouvám se za OT. Dan

Já blbec asi budu řešit problém v aktivitě Den blbec. (zítra si to projedu a uvidím)
[/quote]
Zbyňku našel jsem chybu v "Blbcovi". Při cestě z Prahy, v Č.Brodě na vjezdu STOP a je tam stále, TABem to nejde.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ulozto.cz/6352038/scrgrb0-jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ulozto.cz/6352039/scrgrb1-jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ulozto.cz/6352039/scrgrb1-jpg [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ulozto.cz/6352038/scrgrb0-jpg

Naposled editoval moderátor:

Musím se zastat RenieraX, aktivita HK - Velký osek opravdu nejde spustit ani u mě. Stejný postup jak bylo zmíněno. Začne se načítat a pak najednou to spadne s odkazem k Billovi. Ostatní aktivity fungují. Mohl by se na to autor podívat? Protože když to nefunguje na dvou nezávislých počítačích, tak bude chyba někde v aktivitě.:rolleyes:

Chyba je již nalezena, viz obrázky od RenieraX. Stačí opravit trasy. A pokud to chcete mít rychle, musíte to zkusit sami. A že to neumíte? Ani ten nejlepší aktivitář to ze začátku neuměl.....

Midrafon napsal:
V Č.Brodě na vjezdu STOP a je tam stále, TABem to nejde.

Stop? To není nic! To mi tady asi říkáte nějaký blbosti.

Je tam nějaká nehoda, hold smůla. :D
Aktivitu jsem opravil a už jsem Brodem bez potíží projel. Zatím parkuji v Kolíně.
Až dojedu do cíle, tak aktivitu dám ke stažení.

Tak chyba v trase trafficu v aktiviotě HK-Velký Osek nalezena. Je potřeba nepatrně pohnout koncovým bodem trasy v Týništi. Ale je velmi zajímavé to, když jsem pohnul s koncovým bodem té první trasy, okamžitě se opravila i ta druhá. Jestli to nebude tím že obě trasy jsou téměř totožné.

A co má společného Týniště s aktivitou HK - Velký Osek ? To je na opačné trase dost daleko a tam přece hráč nejede. :D

Jo, ale mají tam konec trasy ty dva trafficy. Sám jsem se divil, že to je natrasované tak daleko..... No a chybka vznikla stavbou nové trati (změnou oblouku). Teď mne napadlo proč to je tak dlouhé. Ona tam vlastně skončila trasa trafficu u níž nebyl zadán koncový bod. Tam na ten koneček trati totiž vedla default cesta.

Tady máte opravenou aktivitu, doufám že bude fugovat, trasy jsem zkrátil těsně před HK.
http://www.edisk.cz/stahni/92949/os_hk_velkyosek.apk_12.24KB.html
Pro jistotu si vše zálohujte.

Díky Mirane. To by mne ve snu nenapadlo, že někdo udělá aktivitu například po Pražských spojkách, já změním v Bratislavě koleje a tato aktivita je narušená. Honzovi za jeho práci na Hradecku i jinde budiž odpuštěno.
Stejně budu muset opravit celý balík aktivit. Až projedu Den Blbec. Nejel už někdo do konce Topírnu noc?
Pannonia je OK dle hlášení jednoho testera.

Mirane moc Ti děkuji za rychle opravenou aktivitu ! ! ! Ihned jsem vyzkoušel a spustila se v BP 85.03 bez problémů...

Zbyňku paráda! Třetinu už máš za sebou. Ještě kousek a seš v Letohradu. Objekty jsou taky hezký - kdopa je autor? Mohl by jsi mi na něho dát kontakt prosímtě?

To je třetina ta lehčí. Pak až se budu strefovat s napojením, tak budu muset již položené úseky všelijak směrově a výškově upravovat v rámci povolené tolerance v traťových podkladech.
Zatím bohužel zápasím ještě s opravami pro BP85.04.
Ale chtěl bych do vánoc Letohrad propojit. Uvidíme, co se dá za měsíc a něco zvládnout.

Ke stažení je nová aktualizace plus balík aktivit. (oprava Topírna noc, Den blbec a HK-Velký Osek) Hlavně nepište, že je zase něco špatně, jinak vracím maturitní vysvědčení :D

No tak ono ti už stejně k ničemu není :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře