Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Je totiž skvělé, že je z čeho vybírat :-)
Buď sáhnu po jedné a nebo po druhé :-)

Ale něčím přispět to už ne, že? Už slyším ty nářky: "Kdybych uměl modelovat, skinovat atd. atd. tak bych něco udělal!" Ale když ono je to tak pohodlné nic neumět a jen se na něco furt těšit a mít z čeho vybírat.......

Miran, se vší úctou :) Příspěvek naprosto zbytečný. I na takových se dá ukázat tolerance a síla vůle tyto ignorovat, nebo polknout hrdlem. Není třeba brát někomu radost ;)

Ale něčím přispět to už ne, že? Už slyším ty nářky: "Kdybych uměl modelovat, skinovat atd. atd. tak bych něco udělal!" Ale když ono je to tak pohodlné nic neumět a jen se na něco furt těšit a mít z čeho vybírat.......

Musím říct, milý člověče, že větší aroganci neznám.
Ty jsi asi hodně zakomplexován že si dokážeš hojit svoje mindráky i na mé radosti a na radosti druhých,co?
A klidně to smaž, protože si nic jiného nezasloužím,ale když chci něco napsat, tak jsem to napsal.
Je mi Tě opravdu líto.

Hold je nutné se smířit se skutečnosti, že my co makáme denně od nevidím do nevidím na rozvoji MSTS a je nám víc než padesát, tak hold jsme trochu od plic :D. Ale v jádru zlí opravdu nejsme :D
Hold Martin je mnohem mladší, proto je zatím kliďas. Já býval taková tichá voda a nyní, když mi něco padá, jak umím být sprostej. Dnes mi dvakrát spadl MSTS a poprvé se mi nanávratně poškodil databázový soubor tdb. A v ten okamžik nejprve studená sprcha, protože MSTS už nešel spustit, pak několik sprostých slov. Ale nepropadl jsem panice a začal uvažovat, jak mnohahodinovou práci ještě zachránit. Jelikož jsem osazoval jen baráčky a hrál si s terénem, tak stačilo ze zálohy nahrát databázové objekty. Ale podruhé, to už jsem hýbal s kolejemi a silnicemi, kdyby se opět rozpadl tdb, tak by to bylo asi vše ztraceno. A Miran by musel čekat na osobní pracovní aktualizaci další hodiny, protože jsem mu to chtěl právě poslat. :D Po restartu editoru a zjištění, že je vše OK, jsem se opozdil jen o půl hodiny.

Zbyňku,
taky mi není 18. A mám toho za sebou dost, ale nerozumím tom, proč napadat někoho jen proto, že pochválí druhého a napíše, že se na něco těší????
Dělám testera jednomu z aktivitářů, takže někam se opravdu nekopu a taky nemám zaměstnání jen sedět u PC,ale dělám ty testy jen ve volných chvílích, i když vstávám denně ve 4hod.
Prostě nechápu ten ostřejší přístup jen z principu, že chci někoho seřvat.:-(
Jinak si Vaší práce vážím, nejen Tvé,Martinovy,ale všech, co mají co dočinění s MSTS.

To Midrafon
líto ti mě být vůbec nemusí. A o moje "mindráky a komplexy" se laskavě vůbec nestarej, ony tady žádné nejsou. To co jsem napsal za tím si stojím. Chtěl jsem jenom vyjádřit to, že tvoje radost i radost "těch druhých" by mohla být ještě větší, kdyby sis tak mohl říct "Je to krásné a je to krásné i mojí zásluhou!" nic víc.

Chápu,
ale dá se to napsat taky jinak a ne mě hned napadat.
A je mi úplně jedno, co si myslíš, protože každý nejsme jako Ty. Naštěstí...

Silnice není závodní dráha napsal:
Martin VIII napsal:
Hi,

I sent an e-mail to martin030@centrum.cz. I have not received any answer.What I do now?Please help me.

Maybe Mr. Stavitelxx doesn't speak or write english, so he couldn't answer your question. We don't know. Only he knows the real reason of his ignoration your petition.

I'm sorry, I had not idea that he does not speak in english.But if you could help me translate it from English into Czech is say thanks, I'm Hungarian, and unfortunately I do not speak the Czech language: ((( Only speak in Hungarian and English languages.: ( Thanks!

Midrafon napsal:
Chápu,
ale dá se to napsat taky jinak a ne mě hned napadat.
A je mi úplně jedno, co si myslíš, protože každý nejsme jako Ty. Naštěstí...
Já zase Mirana chápu. Stále zde oslovujeme uživatele, aby nám nafotili to a to a výsledek je, že se dočkáme odpovědí s omluvou, proč to nejde vyfotit. (pršelo, svítilo slunce a pak už jsem nikdy neměl čas :D) Například Mates si pak vše musel několik dní objíždět sám, aby měl fotky, co chce modelovat.
Jinak kéž by tady bylo víc Miranů. Bez něj by například Praha byla holá louka a když už, tak sestavená z nějakých defaultních nádražích.
Hold každý aktivní člověk, který vykazuje výsledky by měl mít právo i nepříjemně reagovat. Od toho jsou sleziny, abychom si pak vše vyjasnili a vše u pivka zapili.

Zbyňku, já tomu rozumím. Hlupák opravdu nejsem.:-)
Pokud něco potřebujete, stačí říct, napsat.:-)

Martin VIII napsal:
Silnice není závodní dráha napsal:
Martin VIII napsal:
Hi,

I sent an e-mail to martin030@centrum.cz. I have not received any answer.What I do now?Please help me.

Maybe Mr. Stavitelxx doesn't speak or write english, so he couldn't answer your question. We don't know. Only he knows the real reason of his ignoration your petition.

I'm sorry, I had not idea that he does not speak in english.But if you could help me translate it from English into Czech is say thanks, I'm Hungarian, and unfortunately I do not speak the Czech language: ((( Only speak in Hungarian and English languages.: ( Thanks!

Hello,

I had some problems with my e-mail account recently, but now it's ok. It's true I cannot speak English, but I'll send your e-mail to my friend Michal who makes the route 321 webpage, answers the foreign e-mails and even is writing this answer for me. :) He will answer you as soon as possible.

Martin & Michal :D

Miran napsal:
To Midrafon
líto ti mě být vůbec nemusí. A o moje "mindráky a komplexy" se laskavě vůbec nestarej, ony tady žádné nejsou. . .

Tedy nechci se nějak někoho zastávat, ale myslím Mirane, že to od Tebe bylo zbytečný. Víš každý jsme na něco šikovný, Ty jsi mj. na MSTS a Midrofon je šikovný zase na něco jiného. To, že napsal, že se těší na aktualizaci není vůbec nic špatného. Takových lidí je tady víc a přiznám se, že i já mezi ně patřím i když jsem pro MSTS nic neudělal a ani neudělám. Myslím, že takových je většina. Já jsem Tě vždy považoval za jednoho z rozumných lidí tady, ale toto byl úlet. Já jsem se za svůj dlouhý věk potkal, díky svojí profesi, s honě lidmi a taky jsem kolikrát vybouchl, ale věk Tě naučí, že je to úplně zbytečný.

Zdravím chtěl jsem zeptat znalejších osob, zda neví jaký je přesně rozdíl mezi staničním hlášení upravené pro slabší pc a normální hlášení ? Občas mi trať při jízdě spadne a mám podezření právě na staniční hlášení.. ( vždy pád se stane těsně před stanicí )

neotryx napsal:
Zdravím chtěl jsem zeptat znalejších osob, zda neví jaký je přesně rozdíl mezi staničním hlášení upravené pro slabší pc a normální hlášení ? Občas mi trať při jízdě spadne a mám podezření právě na staniční hlášení.. ( vždy pád se stane těsně před stanicí )

Treba si stiahnut hlasenia pre slabsie PC potom ti to padat nebude. :D

To SAPPHIRE
pokud jsi si neráčil všimnout, tak neotryx vůbec netoužil po tvé odborné radě. Problém a jeho řešení vidí od začátku. On se ptal na něco úplně jiného. Tvoje odpověď měla znít v tom smyslu, že původní hlášení byl a je jeden velký soubor, který se přehrává. Princip upraveného hlášení spočívá v tom, že je (kromě jiného) rozděleno do několika menších dílů a ty se postupně přehrávají jeden po druhém. Šetří se tak systémové zdroje, se kterými MSTS nezachází zrovna slušně a jejichž vyčerpání u slabších strojů vede k pádům. Je také dobře mít upravený soubor soundcfg.dat jak je tady popsáno ve vlákně o MSTSBin.

to Stavitelxx:
Martine, bude Hlavák rozsvěcen přes noc? Teď tam dělám Excelsiora a připadá mi to takový ponurý, když je to v noci.

Pepa z Nuslí napsal:
to Stavitelxx:
Martine, bude Hlavák rozsvěcen přes noc? Teď tam dělám Excelsiora a připadá mi to takový ponurý, když je to v noci.

Ano hlavák je osvětlen přes noc, kromě Prahy Bubny jsou všechny Pražské stanice osvětleny.

Takže znova ohledně sedmdesátky v Hranicích. Na popud Dana J. jsem popřemýšlel nad trafficem ve stanici. Dokud jsem neblokoval odjezd na Suchdol servisem, maximálka 115 km/h byla bez problémů. Jakmile jsem si zablokoval odjezd křížem jedoucím poštovním NExem od ValMezu (tam tuším těch 75 km/h), stejnou maximálku mám po uvolnění cesty po minutí vjezdového klacku od Suchdola až po rychlostník "130". Takže zamýšlené zpoždění ještě o nějakou tu minutku narostlo právě díky tomuto. Nebyl to původní záměr, ale ve výsledku tento jev vítám. :D

Nechci nikoho obtěžovat, ale mohu se zeptat, bude provedena reko žst. Hranice? Třeba chybý odstavná kolej pro kocoura...Dík :-)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře