Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Silnice není závodní dráha napsal:Martin VIII napsal:Hi,
I sent an e-mail to martin030@centrum.cz. I have not received any answer.What I do now?Please help me.
Maybe Mr. Stavitelxx doesn't speak or write english, so he couldn't answer your question. We don't know. Only he knows the real reason of his ignoration your petition.
Já zase Mirana chápu. Stále zde oslovujeme uživatele, aby nám nafotili to a to a výsledek je, že se dočkáme odpovědí s omluvou, proč to nejde vyfotit. (pršelo, svítilo slunce a pak už jsem nikdy neměl časMidrafon napsal:Chápu,
ale dá se to napsat taky jinak a ne mě hned napadat.
A je mi úplně jedno, co si myslíš, protože každý nejsme jako Ty. Naštěstí...
Martin VIII napsal:Silnice není závodní dráha napsal:Martin VIII napsal:Hi,
I sent an e-mail to martin030@centrum.cz. I have not received any answer.What I do now?Please help me.
Maybe Mr. Stavitelxx doesn't speak or write english, so he couldn't answer your question. We don't know. Only he knows the real reason of his ignoration your petition.
I'm sorry, I had not idea that he does not speak in english.But if you could help me translate it from English into Czech is say thanks, I'm Hungarian, and unfortunately I do not speak the Czech language: ((( Only speak in Hungarian and English languages.: ( Thanks!
Miran napsal:To Midrafon
líto ti mě být vůbec nemusí. A o moje "mindráky a komplexy" se laskavě vůbec nestarej, ony tady žádné nejsou. . .
neotryx napsal:Zdravím chtěl jsem zeptat znalejších osob, zda neví jaký je přesně rozdíl mezi staničním hlášení upravené pro slabší pc a normální hlášení ? Občas mi trať při jízdě spadne a mám podezření právě na staniční hlášení.. ( vždy pád se stane těsně před stanicí )
Pepa z Nuslí napsal:to Stavitelxx:
Martine, bude Hlavák rozsvěcen přes noc? Teď tam dělám Excelsiora a připadá mi to takový ponurý, když je to v noci.