Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

bobeksoft napsal:
Adnedz napsal:
Nebo si zazálohovat a po aktualizaci do tratě nakopírovat jenom své upravené čtverce? Aktualizace se ale samozřejmě nesmí týkat právě těchto.

MSTS není RTS, kde to možné je.

V MSTS to je možné za určitých podmínek také ;)

Takovou spolupráci už jsem zažil.
Jeden fanda MSTS chtěl, abych mu postavil jeho oblíbenou trať z Frýdlantu do Ostravice, ale mě se tehdy nechtělo, tak jsme se dohodli na spolupráci.
Já jsem akorát položil koleje a silnice a pak už jsem si zase stavěl jinde a on mezitím tvořil krajinu.
Pokud tvořil jenom krajinu (domy, stromy, terén) a nezasahoval do databáze tratě, tak se dá stavět zároveň na více počítačích. Pak mi poslal hotové čtverce (složky World a Tiles) a bylo hotovo.
Na výsledek se můžete podívat, krajina z Frýdlantu do Ostravice není moje práce, já tam položil pouze koleje a silnice.
To samé bylo, když jsem loni kompletně předělával Český Těšín, bylo to kvůli webmastera stránek Tratě 321, on bydlí v Českém Těšíně a chtěl ho prostě vylepšit.
Takže i tam jsem položil koleje, silnice a krajinu už tvořil on, já mezitím dodělával trať z Přerova do Břeclavi...
Možná spolupráce tedy je, já bych musel položit koleje, silnice a krajinu už by si vytvořil ten dotyčný zájemce. Akorát momentálně to nejde, protože mám moc práce s Prahou, nemám teď čas na pokládání kolejí někde jinde.

Stavitelxx napsal:
Takovou spolupráci už jsem zažil.
Jeden fanda MSTS chtěl, abych mu postavil jeho oblíbenou trať z Frýdlantu do Ostravice, ale mě se tehdy nechtělo, tak jsme se dohodli na spolupráci.
Já jsem akorát položil koleje a silnice a pak už jsem si zase stavěl jinde a on mezitím tvořil krajinu.
Pokud tvořil jenom krajinu (domy, stromy, terén) a nezasahoval do databáze tratě, tak se dá stavět zároveň na více počítačích. Pak mi poslal hotové čtverce (složky World a Tiles) a bylo hotovo.
Na výsledek se můžete podívat, krajina z Frýdlantu do Ostravice není moje práce, já tam položil pouze koleje a silnice.
To samé bylo, když jsem loni kompletně předělával Český Těšín, bylo to kvůli webmastera stránek Tratě 321, on bydlí v Českém Těšíně a chtěl ho prostě vylepšit.
Takže i tam jsem položil koleje, silnice a krajinu už tvořil on, já mezitím dodělával trať z Přerova do Břeclavi...
Možná spolupráce tedy je, já bych musel položit koleje, silnice a krajinu už by si vytvořil ten dotyčný zájemce. Akorát momentálně to nejde, protože mám moc práce s Prahou, nemám teď čas na pokládání kolejí někde jinde.

Tak v tom případě když by to šlo tady takto, tak jak byste měl čas a nevadilo by to tak bych se spolupráci takovéto nebránil, ta trať nijak extra nespěchá, klidně bych se ujal i jiných tratí na dopracování terénu ;)

Zdravím všechny příznivce tratě 321 a především Stavitelexx.Při projíždění trasy z Bohumína do Ostravy jsem narazil na sloup stojící v kolejích v Bohumíně-Vrbicích.Velice mě to zaskočilo.Zde jsou 2 obrázky.

http://www.ulozto.cz/3580611/bohumin-vrbice.jpg

http://www.ulozto.cz/3580610/bohumin-vrbice-2.jpg

S pozdravem Musa.

Musa napsal:
Zdravím všechny příznivce tratě 321 a především Stavitelexx.Při projíždění trasy z Bohumína do Ostravy jsem narazil na sloup stojící v kolejích v Bohumíně-Vrbicích.Velice mě to zaskočilo.Zde jsou 2 obrázky.

http://www.ulozto.cz/3580611/bohumin-vrbice.jpg

http://www.ulozto.cz/3580610/bohumin-vrbice-2.jpg

S pozdravem Musa.

Celá Trať 321 má ve všech stanicích nové sloupy, takže i v Bohumíně už to bylo opraveno, ale díky za upozornění.

Kevin napsal:
Stavitelxx napsal:
Celá Trať 321 má ve všech stanicích nové sloupy, takže i v Bohumíně už to bylo opraveno, ale díky za upozornění.

Tak potom snáď nezostalo nepovšimnuté ani toto návestidlo v Turanoch. Alebo teda otázka znie, ktoré z nich platí? ;-)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t279517_Turany6.k..jpg[/URL]

Ano i toto bylo opraveno:)

Když už je tu řeč o těch návěstidlech, tak blbne vjezdové návěstidlo v Hranicích na Moravě, na druhé koleji na vjezdu z Drahotuší (návěstidlo 2S), když je postaveno do odbočky tak nesvítí horní žlutá.

Ondra.H napsal:
Když už je tu řeč o těch návěstidlech, tak blbne vjezdové návěstidlo v Hranicích na Moravě, na druhé koleji na vjezdu z Drahotuší (návěstidlo 2S), když je postaveno do odbočky tak nesvítí horní žlutá.

Nejspíš na tom návěstidle nebyla aktivována funkce předvěsti, každopádně v Hanicích na Moravě už jsou všechny vjezdové návěstidla nové - s indikátorem PUR.

A když už je tady řeč o návěstidlech, tak Ti úplně chybí odjezdové návěstidlo na 10.koleji směrem na Polanku ve Svinově.

Kuba napsal:
A když už je tady řeč o návěstidlech, tak Ti úplně chybí odjezdové návěstidlo na 10.koleji směrem na Polanku ve Svinově.

Ve Svinově je taky většina návěstidel nových, ale tu 10. kolej raději prověřím. Díky

Já měl zase problém ve Frýdlantu nad Ostravicí. Odezdové návěstidlo směrem na Frýdek (v Danově aktivitě šichta OKD) návěstí 40 a volno a zároveń s tím svítí červená. Screen dodám později - nemám ho na tomto PC.

Zdravím,

konečně jsem dokončil svou stavební činnost na Slovensku a je nejvyšší čas pustit se do stavby Prahy:)

Přikládám pár obrázků na ukázku z úseku Vrútky - Zvolen.

www.trat321.cz/ostatni/01.jpg
www.trat321.cz/ostatni/02.jpg
www.trat321.cz/ostatni/03.jpg
www.trat321.cz/ostatni/04.jpg
www.trat321.cz/ostatni/05.jpg
www.trat321.cz/ostatni/06.jpg
www.trat321.cz/ostatni/07.jpg
www.trat321.cz/ostatni/08.jpg
www.trat321.cz/ostatni/09.jpg
www.trat321.cz/ostatni/10.jpg
www.trat321.cz/ostatni/11.jpg
www.trat321.cz/ostatni/12.jpg
www.trat321.cz/ostatni/13.jpg
www.trat321.cz/ostatni/14.jpg
www.trat321.cz/ostatni/15.jpg
www.trat321.cz/ostatni/16.jpg
www.trat321.cz/ostatni/17.jpg
www.trat321.cz/ostatni/18.jpg
www.trat321.cz/ostatni/19.jpg
www.trat321.cz/ostatni/20.jpg
www.trat321.cz/ostatni/21.jpg
www.trat321.cz/ostatni/22.jpg
www.trat321.cz/ostatni/23.jpg
www.trat321.cz/ostatni/24.jpg

Upřímně, pěkné. Jinak se chci zeptat, unikla tady jakási informace před časem že chystáš Krapuly a Beroun. Japa to vypadá? A ještě dotaz: Na trati Vrútky Zvolen jsou všude betonový pražce? (ale to se tu už diskutovalo)

ked sa uz dokoncil usek vrutky-zvolen len tak sa neplanuje postavit resp. dokoncit usek Puchov - Bratislava????????

matopolcan napsal:
ked sa uz dokoncil usek vrutky-zvolen len tak sa neplanuje postavit resp. dokoncit usek Puchov - Bratislava????????

Po Staviteli nemožeš teď toho chtět moc,má až nad hlavu práce s Prahou, je to skoro nadlidský výkon postavit tak rozsáhlou trať,Břeclav-Vídeň takynení krajina a nikdo to neřeší, protože ví kolik to dá práce, ale toať posoudí sám Stavitel kdy který úsek bude postavený;)

Keď sa tak pozerám na ten úsek Vrútky - Zvolen tak to bohate stačí.

Teda Martine,musím Vám poblahopřát,protože tohle je přímo božské.Když jsem loni cestoval z Žiliny do Banské Bystrice,tak jsem byl unešený tou krásnou krajinou právě v okolí Bánské Bystrice,ta jednokolejka,ty kopce a tunely a tak jsem si říkal,jestli tohle jednou bude jako trať MSTS a jestli ano,tak to určitě dá neskutečnou práci a když tohle vidím,tak ztrácím slov.Opravdu paráda ba přímo nádherné.

Naposled editoval moderátor:

Kralupy, Beroun a Benešov v aktualizaci 18 budou, ale zatím jen kolejově, krajina bude jen v Praze.

Úsek Vrútky - Zvolen není dokončený, ty screeny jsou jenom z cca 1/3 tratě, zbytek ještě hotový není. Teď musím stavět Prahu, do Zvolena trať dokončím až vydám Prahu.

A úsek Púchov - Bratislava se taky plánuje, ale není čas, nemůžu dělat všechno.
Každopádně jak vydám Prahu, tak se potom v dalších aktualizacích budu snažit dokončit krajinu na všech tratích kde ještě není, nebudu začínat nové úseky, dodělám ty rozpracované.
Sice tenhle plán jsem měl už loni a nějak z toho sešlo, no snad to teď vyjde:D

ja viem že Stavitel má veľa práce len to že ten úsek je už rozpracovaný tak skoro 2 roky neviem presne

ale chápem ho

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře