Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zdravim, mam dotaz na stavitele, bude v dalsi aktualizaci taky usek Ory - Budisov?
Jeste se omlouvam ze spamuju, pokud by se nasel nejaky modelar, ktery by polozilk koleje a dal by se do modelovani, poskytr bych textury a mohla by se postavit trat 303 t.j. z Kojetína do Val. Mezu

Naposled editoval moderátor:

842.021-8 napsal:
Zdravim, mam dotaz na stavitele, bude v dalsi aktualizaci taky usek Ory - Budisov?
Jeste se omlouvam ze spamuju, pokud by se nasel nejaky modelar, ktery by polozilk koleje a dal by se do modelovani, poskytr bych textury a mohla by se postavit trat 303 t.j. z Kojetína do Val. Mezu
Nauč se modelovat a nebude co řešit. A ještě můžeš být slavný...

Trať z Oder do Budišova zatím ještě nebude.
Teď dodělám Prahu, pak dodělám krajinu na ostatních hlavních tratích a teprve potom se možná pustím do dodělání tratě do Budišova.

Asi je to ostuda, že už je tak dlouho z poloviny rozestavěná, je to tím, že jsem měl kousek od Budišova přítelkyni, často jsem za ní jezdil vlakem a proto mě ta trať fascinovala a chtěl jsem ji mít postavenou v MSTS, abych za ní mohl jezdit i když budu sedět doma u počítače:D
Ale pak jsme se rozešli a já tam přestal jezdit, tudíž i stavět, už mě na té trati nic nefascinovalo.
Škoda že jsme spolu nezůstali dýl, možná bych to stihl postavit až do Budišova:)

Ale jo, někdy se tam půjdu projet a dostavím ji, snad...

stavitel - nechceš nejakú holku z Červenej Skaly? :D

Stavitelxx napsal:
Škoda že jsme spolu nezůstali dýl, možná bych to stihl postavit až do Budišova:)
Tomu nevěř, obojí asi nejde. Buď kamoška nebo stavění tratí. Kompromis by byl, kdyby to byla nadšenkyně MSTS a například by Ti modelovala domečky.

passion napsal:
... nechceš nejakú holku z Červenej Skaly? :D

Tys i sa tuším sekol v povolaní a zmenil sa na dohadzovača alebo nebodaj pasáka ??? :D

Tax napsal:
passion napsal:

Tys i sa tuším sekol v povolaní a zmenil sa na dohadzovača alebo nebodaj pasáka ??? :D
To spíš vypadá na Kecala z Prodané nevěsty:

"Znám jednu dívku, ta má dukáty, má dukáty.
A chalupu, a chalupu dostane od táty...."

:):):):)

Miran napsal:
Tax napsal:
passion napsal:

To spíš vypadá na Kecala z Prodané nevěsty:

"Znám jednu dívku, ta má dukáty, má dukáty.
A chalupu, a chalupu dostane od táty...."

:):):):)
Ahoj, no, já se k tomu dohazování přidám. Co takhle holku z Frenštátu pod Radhoštěm, pár jich tam znám, jestli mají chalupu netuším, ale trať by se tímto směrem šikla, ať nejezdíme jen po koridoru.:D:D:D
S pozdravem Dan.

A jednu z Vladivostoku... Martin, uznávaš bigamiu?

Dráčik napsal:
A jednu z Vladivostoku... Martin, uznávaš bigamiu?

Jakápak bigamia, stačí prestúpiť na pravú vieru, k Allahovi. Taký turek Vilo, ktorý kedysi pracoval u nás vo fabrike mohol mať podľa zákona 4 ženy, ale stačila mu jedna slovenka a mal dosť :D Miro, vieš si predstaviť 4 svokry ??? :cool:

passion napsal:
stavitel - nechceš nejakú holku z Červenej Skaly? :D

Jestli tam znáš nějakou kočku, tak dohoď:)
Ale musíš ji předem upozornit, že na prvním místě je MSTS:)

I když teď momentálně by se šikla spíš nějaká z Prahy, tak na cca dva měsíce, pak se uvidí:D

najkrajšie sú z vych. Slovenska od Prešova
:D:-P

Nabízím Ústí nad Labem :)

Červená Skala, Frenštát, Vladivostok, Přešov, Ústí... uvědomte si že s pěti přítelkyněmi na MSTS už moc času nezbyde :D:D:D:D

Poznámka moderátora:
Vzal jsi mi to rovnou z huby, už jsem taky chtěl požádat uživatele aby to s těmi nabídkami nepřeháněli. Ono by to taky mohlo vypadat že tady kromě diskuse o MSTS taky obchodujeme s bílým masem. :):):)

Myslím si, že vo väčšine uvedených destinácii ( snáď okrem Vladivostoku ), nie je problém zohnať aj tmavšie mäso. :D

Rád bych se zeptal, jestli 18tá aktualizace bude běhat s Uni globalem?

Díky za nabídky, ale je to pravda, že i jediná přítelkyně je velká zátěž a brzda pro MSTS.
A teď jen doufám, že to nebude číst žádná slečna, která mě zná:)

Trať 321 má svůj vlastní Global a tak to zůstane, já jsem s ním spokojený.

Zdravím všechny příznivce trati 321 a hlavně Stavitelexx a chtěl bych se zeptat a doufám,že nejen za sebe,ale i za pár lidí zde na fóru,že jak jsi nás tak krásně navnadil screeny z úseku Vrútky - Zvolen,tak jestli by jsi mohl uvést aspoň nějaký ten malililililinkatý screen z Prahy,abychom se měli na co těšit a už slintali touhou :-D .Pokud jsem touhle zprávou někoho pobouřil,tak se předem omlouvám.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře