Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zbyněk Šemora napsal:
:D:D:D No, no. Zase tak hrozné to nemám. .....
Ahoj Zbyňku,
to tady taky nikdo nenapsal a porovnávat obě tratě jsi začal Ty. Není třeba soutěžit, každá z tratí (nyní myslím Tvou a Martinovu) má své plus i mínus. Ale fakt je ten, ře Martin s Prahou nasadil laťku dost vysoko! ;)

Ve stanici Lanžhot je na nástupišti staniční cedule s názvem Praha hl.nádraží.S pozdravem latich

Tom Kanka napsal:
Vždyť jsem nadělal smajlíky, tak netřeba to dál pitvat. Nebo už je ten národní smutek a je zakázáno cokoli brát s humorem ? :D

To Stavitelxx: Martine, jedním slovem: BOMBA!!!! :-))) Děkuji.

Zdravím Martina a mám dotaz,jsou součástí balíku upravených staničních hlášení pro naše staré plečky i nové soubory z aktualizace 18,popřípadě zda budou nebo jsou již takto upraveny v aktualizaci?Díky

poison napsal:
Zdravím Martina a mám dotaz,jsou součástí balíku upravených staničních hlášení pro naše staré plečky i nové soubory z aktualizace 18,popřípadě zda budou nebo jsou již takto upraveny v aktualizaci?Díky
Kompletní balík upravených stan. hlášení je obsazený již v aktualizaci 18

přesně,zatím trat stahuji ale podle screenů je to nádhera asi nejvíc se ale těším na trat Vrůtky-Zvolen protože ta trat je prostě nádhera.
Ještě jednou chvááálím a přeji mnoho úspěchů v další tvorbě.
P.S. Ještě malý dotaz,kdy asi tak zhruba plánuješ stavbu trati Brno-Přerov?
Děkuji.

Zdravím,

papej: Spojku Strašnice - Radotín bych chtěl taky postavit, ale nemám z toho úseku videa, takže nemám podle čeho stavět. Možná někdy časem, jestli se poštěstí...

Tramvajak22: Koleje k autovlaku chybí, prostě jsem se na to totálně vykašlal, ale docela mě teď žere svědomí, takže je tam určitě do příští aktualizace dodělám:D

Zbyňku já už s aktualizací nemohl déle čekat, už tak měla skoro 5 měsíců zpoždění a denně mě lidi bombardovali otázkama, když už konečně ta aktualizace bude. Vím že je hodně nových modelů (nádraží Vršovice, Libeň, Poříčany, Pečky, Velim...), ale ty modely stejně ještě nejsou hotové a navíc ty modely, které jsou udělané na míru do Tvé tratě nikdy nepasují do mé tratě, takže každý model se musí dělat dvakrát :D
Proto jsem na ně nečekal, aktualizaci jsem vydal už teď a do příští aktualizace už všechny nové modely do tratě umístím.

latich: To zas nějací vtipálkové asi přelepili název stanice, něco jako když přejmenovali Zlín na Gottwaldov... Někoho do toho Lanžhotu pošlu, aby to spravil.

poison: V aktualizaci 18 už jsou upravené hlášení pro slabší počítače. Ten balíček upravených hlášení na stránce Tratě 321 je pouze po aktualizaci 17, teď už ty nové hlášení dělám upravené pro slabší počítače a dávám je přímo do aktualizace.

brejlobára: Brno - Přerov, to fakt nevím... Teď musím dodělat krajinu všude tam kde není, pak mám ještě nějaké své tajné plány, takže možná tak za 5 let

Děkuji všem za pochvalu, to vždy povzbudí, takže zase můžu stavět dál:)

Naposled editoval moderátor:

Na odkazu níže si můžete stáhnout opravný balíček k aktualizaci 18.
Je tam doplněný soubor "Pribovce.s" (ten soubor v trati byl, ale byl poškozený) a opravená cedulka s názvem stanice v Lanžhotě.

http://www.trat321.cz/ostatni/akt_18_1.rar

tak jsem nainstaloval akt.18 a mám smůlu. Po spuštění z jakéhokoliv místa (Praha,Bohumín,Poprad atd) mi vykáže pouze, že selhala inicializace terénu a nazdar bazar. A přitom jsem na akt.17 normálně jezdil. Zkusím to stáhnout znovu, ale kontrola souborů proběhla bez problému :o(

už to fachčí-stáhnul jsem to znovu a už jezdím. pěkné je to, pěkné

Ako vidno tak aj v MSTS existuju nasi cierni spoluobcania a kradnu co sa kde da:D
Konkretne ukradli vyhybku medzi Varínom a Teplickou nad Vahom!
Takze jazdit opatre aby nedoslo k nehode:P

758c1ee4b5beaddefe7e64f8bfead720.jpg

Naposled editoval moderátor:

Kdyby jenom v MSTS...:D
Bohužel ta výhybka zmizela i v reálu, MSTS to jenom napodobil:P

Stavitelxx napsal:
Kdyby jenom v MSTS...:D
Bohužel ta výhybka zmizela i v reálu, MSTS to jenom napodobil:P

Tak potom ok, myslel som, ze je tam niekde chyba, lebo som to pozeral v GoogleEarth a tam je ta vyhybka. Ale ked tam uz neni tak potom ok;)

Loni tam ta výhybka nebyla, teď už tam možná nebude celá kolej:D
Google Earth je starý, ani Nové Spojení v Praze jsem podle něho nemohl dělat...

Sranda to uz clovek sa musi bat o vsetko dokonca aj o svoju oblubenu vyrtualnu zeleznicku. Zelezo jak zelezo :-DDD

robo stavitel 2010 napsal:
Sranda to uz clovek sa musi bat o vsetko dokonca aj o svoju oblubenu vyrtualnu zeleznicku. Zelezo jak zelezo :-DDD

No naštěstí s každou aktualizací Tratě 321 železo více přibývá, než ubývá:D

Martine, tá ŽSR170 je krajinovo skvelá práca, páči sa mi to, len neviem čím to bude keď zastanem s Detvanom /754+6 IC vozov/ v zastávke Turčianske Teplice pred 17 promilovým stupákom tak mi to nejde rozbehnúť na odb. Dolná Štubňa len max 60 km/h a 754-ka pritom grgá naftalín. To samé za odbočkou smerom na Čremošné, plný výkon a max 55 km/h /verzia engu 754 č. 1.17/. Pritom Nebulus vravel že bežne tam 750-ka ide do stupáku so štyrmi os. vozmi na 7 stupeň max. traťovou rýchlosťou 75 km/h.

duuso napsal:
... tak mi to nejde rozbehnúť na odb. Dolná Štubňa len max 60 km/h a 754-ka pritom grgá naftalín. ...

Dušane,
že Ti tam chlapci z depa nalili ještě zimní naftu ??? :D

David

No neviem, možno mám starý eng, akurát pozerám, že je už aj 1.19. Schválne ostatní-ako sa Vám to chová ?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře