RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Zdravím,
papej: Spojku Strašnice - Radotín bych chtěl taky postavit, ale nemám z toho úseku videa, takže nemám podle čeho stavět. Možná někdy časem, jestli se poštěstí...
Tramvajak22: Koleje k autovlaku chybí, prostě jsem se na to totálně vykašlal, ale docela mě teď žere svědomí, takže je tam určitě do příští aktualizace dodělám
Zbyňku já už s aktualizací nemohl déle čekat, už tak měla skoro 5 měsíců zpoždění a denně mě lidi bombardovali otázkama, když už konečně ta aktualizace bude. Vím že je hodně nových modelů (nádraží Vršovice, Libeň, Poříčany, Pečky, Velim...), ale ty modely stejně ještě nejsou hotové a navíc ty modely, které jsou udělané na míru do Tvé tratě nikdy nepasují do mé tratě, takže každý model se musí dělat dvakrát

Proto jsem na ně nečekal, aktualizaci jsem vydal už teď a do příští aktualizace už všechny nové modely do tratě umístím.
latich: To zas nějací vtipálkové asi přelepili název stanice, něco jako když přejmenovali Zlín na Gottwaldov... Někoho do toho Lanžhotu pošlu, aby to spravil.
poison: V aktualizaci 18 už jsou upravené hlášení pro slabší počítače. Ten balíček upravených hlášení na stránce Tratě 321 je pouze po aktualizaci 17, teď už ty nové hlášení dělám upravené pro slabší počítače a dávám je přímo do aktualizace.
brejlobára: Brno - Přerov, to fakt nevím... Teď musím dodělat krajinu všude tam kde není, pak mám ještě nějaké své tajné plány, takže možná tak za 5 let
Děkuji všem za pochvalu, to vždy povzbudí, takže zase můžu stavět dál