Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zbyněk Šemora napsal:
Angličan původní MSTS nezná, proto není zapracován jako kolize. Takže při křížení vlaků na angličanu je nutné návěstidlo podržet na červené ručně servisem2.

A nebo máme skvělou simulaci nehody. Tak jsem se vyšíl i na BP v Libni, když jsem vyrobil zpožděníčko v traffic hráče.:D:D:D:D:D:D
Omlouvám se za OT, ale nedalo mi to.:twisted::D
Dan

[split] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dobrý den.
Mám problém se spuštěním tratě i přestože trat je čerstvě přeinstalována. V půlce načítání kterékoliv jízdy vyskočí hláška inicializace terénu selhala a MSTS se vrátí do základního menu. Zde už si opravdu nevím rady, kde jsem udělal chybu. Ještě před nedávnem fungovala trat naprosto v pořádku. Mám naistalovaný nejnovější bin i patch. Neví někdo nějaké řešení?
Děkuji za pomoc.
Qvído

Padání hry

Čau, když jsem jel v traťi 321 z Přerova do Břeclavi tak mi hra pokaždé spadne před Hodonínem vždy v tom jednom bodě.Zkoušel jsem to projet několikrát ale pokaždé to spadne.Neví někdo v čem by to mohlo být?

RE: Padání hry

A když jsi to zkoušel projet několikrát, tak jsi to jel z uložené pozice před pádem, nebo opět z Přerova? Pokud vidím, že mi hra někde spadne, tak to uložím před tím pádem, opustím MSTS a potom znovu hru načtu a pak to bezproblémů vždy projedu. Pokud ne, tak se ti zobrazí hláška, co ti kde chybí. Může to být souprava nebo textura, případně model.

Jarin: Ano, zvláště tím uniglobalem, pokud jej používá-měl jsem na této trati tentýž problém. Možná by bylo dobrý to do readme uniglobalu taky napsat, že 321 na něm nechodí.

Pajavlaky napsal:
Jarin: Ano, zvláště tím uniglobalem, pokud jej používá-měl jsem na této trati tentýž problém. Možná by bylo dobrý to do readme uniglobalu taky napsat, že 321 na něm nechodí.

Nemáš tak docela pravdu pravdu, co se týče uniglobalu.Je pravda pod tím původním nešlo použít tento global,ale pokud se udělá, malá úprava v jednom souboru není problém. Dokonce i tato trať jezdí pod ním.

tomasvon napsal:
Čau, když jsem jel v traťi 321 z Přerova do Břeclavi tak mi hra pokaždé spadne před Hodonínem vždy v tom jednom bodě.Zkoušel jsem to projet několikrát ale pokaždé to spadne.Neví někdo v čem by to mohlo být?

V Hodoníně hra může padat kvůli velkému staničnímu hlášení. Stáhni si upravené staniční hlášení, pak už by to padat nemělo.

Jarin napsal:
Pajavlaky napsal:

Nemáš tak docela pravdu, co se týče uniglobalu.Je pravda pod tím původním nešlo použít tento global,ale pokud se udělá, malá úprava v jednom souboru není problém. Dokonce i tato trať jezdí pod ním.

Ahoj, ale pravdu má.:D Ne že trať pod uniglobal padá, ale padají i ostatní tratě např. ve hře trať Zvolen - NZ když je zaplé trol. vedení v MSTS a u tvorby aktivit padají všechny tratě v AE. Ale tam se u uniglobal myslím psalo, že se pod ním nedá tvořit. Nicméně já jsem se vrátil k přesunu originálních global a jsem v pohodě bez pádu MSTS.:D
S pozdravem Dan.

ahojte...chcem sa spytat...preco v kazdej velej stanici vzdy seka hra..niekedy az dost..neda sa to nejako upravit...? PC mam 2.4 dvojjadro, 2GB ram, 500GB sata 2 disk, grafika 8600 GT...Vcom by mohol byt problem? Nieje to vtom ze je tam vela objektov...? Asi nic sa stym neda co ...diky

goldman napsal:
ahojte...chcem sa spytat...preco v kazdej velej stanici vzdy seka hra..niekedy az dost..neda sa to nejako upravit...? PC mam 2.4 dvojjadro, 2GB ram, 500GB sata 2 disk, grafika 8600 GT...Vcom by mohol byt problem? Nieje to vtom ze je tam vela objektov...? Asi nic sa stym neda co ...diky

V podstatě správně sis odpověděl sám :D

To Goldman: ano, je to množstvím objektů, ale třeba v případě aktivity i množstvím vlaků. Někdy to může končit až nevysvětlitelnými pády hry s hláškou Nelze přidat objekt do světa. Bohužel úroveň dnešních PC na to nemá až takový vliv, jádro hry si s moderním nadupaným HW neumí příliš poradit. Musíme se s tím smířit.

Honza napsal:
............, ale třeba v případě aktivity i množstvím vlaků.....
Ano, to jsou ti zatracení aktivitáři, co cpou do stanic nekonečné množství traffic.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Martine, neplánuješ rekonstrukci Kolína??? viz.třeba: http://www.youtube.com/watch?v=JlRlu_Q-4rA

Kolín je sadomaso. :D . To by se Martin musel nakazit stejnou nemocí jako já. :D Ale když už, asi by nový Kolín, když má Nové spojení, byl na místě.

Mno Kolin ma ted zobombardovane pate nastupiste,podle toho co jsem videl,kdyz jsem mel R do Prahy,davali nas na treti

Zdravím,

koukám a nestačím se divit. Mám jen dotaz - plánuje se někdy v budoucnu postavit na území SR trať Margecany - Nálepkovo - Stratená - Červená Skala - Brezno - Banská Bystrica? Z vlastní zkušenosti vím, že je to jedna z nejkrásnějších tratí na Slovensku. Nebo už jí postavil někdo jinej? Tou bych se strašně rád projel, i když pro modeláře to bude peklo :D

Ako jazdia profesionalni vodici v Moravskosliezskom kraji :twisted:
http://www.ulozisko.sk/296266/kunin.jpg
Podla Ovi Maps pre Nokie vraj existuje stanica Kunin smer
Nový Jičín.
V Msts neni a podla Google maps tiez nie.
http://www.ulozisko.sk/296276/kunin.jpg

Naposled editoval moderátor:

Tramvajak22 napsal:
Ako jazdia profesionalni vodici v Moravskosliezskom kraji :twisted:
http://www.ulozisko.sk/296266/kunin.jpg
Podla Ovi Maps pre Nokie vraj existuje stanica Kunin smer
Nový Jičín.
V Msts neni a podla Google maps tiez nie.
http://www.ulozisko.sk/296276/kunin.jpg

Ostuda, tohle já bych si s autobusem nedovolil!!!:D

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře