Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zdravím,

Stanice Kunín... už pěkně dlouho neexistuje a k tomu přejezdu v realu je to úplně normální na nechráněném přejezdu... pokud vlak nezapíská auto nezastaví... na Novojičínsku se tomu přejezdu říká přejezd smrti... do roka se tam stanou minimalně tři smrťáky...

S pozdravem Mafers

Zastávka Kunín sice neexistuje, ale proč je tedy stále v KJŘ napsána? Nějaké torzo zstávky nebo alespoň nástupiště by tam snad být mohlo ne?

No zastavka Kunin je dokonca aj v simulatore Stanicar, kde je urobeny
II. koridor Suchdol n/O.
Bábo raď :D

Pavlík napsal:
Zastávka Kunín sice neexistuje, ale proč je tedy stále v KJŘ napsána? Nějaké torzo zstávky nebo alespoň nástupiště by tam snad být mohlo ne?
Takových zastávek je spousta. Na ŽSR 128 je to Raková Zemanov, na ČD 303 Všetuly, například, přesto, že tu peróny jsou, sice už hodně zarostlé, osobní vlak tady už několik let nezastavil. Jinak jsem zvědav, kdy z JŘ vypadne zastávka Frenštát pod Radhoštěm město na trati ČD 323, která už je asi 8 let "ve výstavbě".

Mafers napsal:
Zdravím,
Mno tak jsem se splet no... jsem z Oder, tak vím...

Zdravím,
tak to mě těší.Jistý stavitel tratí by totiž potřeboval nafotit zastávku Odry-Loučky,tak jestli mohu poprosit,hodily by se snímky celkových pohledů na zastávku z obou směrů /od Oder a Vítkova/,případně i fotografie peronu a přístřešku za účelem případné tvorby textur pro model.Zde by bylo potřeba vše zvěčnit za pokud možno oblačného počasí.Samozřejmě by se uvítaly i "texturové" fotografie dalších specifických objektů na trati Suchdol nad Odrou - Budišov nad Budišovkou.
Předem děkuji za ochotu pomoci.;)

David

Ahoj Martine,chtěl bych se zeptat,jestli v následující aktualizaci bude již nová originální budova stanice Praha-Vršovice a Olomouc hl.n.,které jsou již vymodelované,jak psal ve vláknu Zbyněk

Ač jsem nebyl dotazován,mohu odpovědět na model Olomouc hl.n.To že o tom píše Zbyněk,neznamená,že model lze použít do 321.Model Olomouce je již hotový ve třech variantách,takže pro 321 to bude čtvrtá,ale kdy to bude neslibuji,tak jako u žádnýho modelu.
Reaguji proto,aby jste si uvědomily,že hotový model nemusí pasovat všude a úpravy někdy vyžadují spoustu času a z mé strany žádný termín nečekejte.

Ano v následující aktualizaci bude hotová budova stanice Olomouc i Vršovice + ještě nějaké další stanice.

rexik napsal:
Ahoj Martine,chtěl bych se zeptat,jestli v následující aktualizaci bude již nová originální budova stanice Praha-Vršovice a Olomouc hl.n.,které jsou již vymodelované,jak psal ve vláknu Zbyněk
Já o těchto záležitostech informuji z důvodu jednak jako veřejné poděkování autorům a aby Vy uživatelé jste věděli, že se stále nepřetržitě pracuje na všech frontách a měli se na co těšit.

Zrovna včera jsme s Martinem měli malé konzultace a naznačil, že upravil i nějaké stanice právě díky novým modelům od Matese. Ostatně na tohle téma už odpověděl výše. Takže se můžete těšit i v této trati.

Gajdma napsal:
Pavlík napsal:
Takových zastávek je spousta. Na ŽSR 128 je to Raková Zemanov, na ČD 303 Všetuly, například, přesto, že tu peróny jsou, sice už hodně zarostlé, osobní vlak tady už několik let nezastavil. Jinak jsem zvědav, kdy z JŘ vypadne zastávka Frenštát pod Radhoštěm město na trati ČD 323, která už je asi 8 let "ve výstavbě".

S těma Všetulama to není tak úplně pravda. Je to myslím necelé dva roky zpátky, kdy byla uzavírka silnice z Hulína na Holešov a během této doby (několik měsíců) ve Všetulech osobní vlaky stavěly jako náhrada za autobusy.

vacica napsal:
Gajdma napsal:
Pavlík napsal:

S těma Všetulama to není tak úplně pravda. Je to myslím necelé dva roky zpátky, kdy byla uzavírka silnice z Hulína na Holešov a během této doby (několik měsíců) ve Všetulech osobní vlaky stavěly jako náhrada za autobusy.

Ikdyž je pravda že budova je zbouraná a místo ní to místo osidluje bezdomovec, i tak na nádraží v Holešově co mám nový rozhlas, stále hlásí, že zastávku Všetuly vlak projíždí, občas to ještě zazní i v Hulíně nebo ValMezu a jestli Všetuly někdy čassem zruší, tak to nejspíš nahradí Odbočkou, protože je tam nedokončená přípojka do průmyslové zóny:D

Pánové,berte v potaz to že se neřeší to co je,ale to co nebude!

Zdravím,
nerad to říkám, ale budu muset dočasně přerušit stavbu Tratě 321.
Nedávno jsem v práci dostal lepší pozici, bohužel od té doby pracuji 6 dní v týdnu od pěti ráno do osmi večer a ten jediný sedmý volný den mám jiné starosti, než sedět u počítače a stavět trať.
Naštěstí je to jen přes letní sezónu, na podzim a v zimě budu mít času mnohem víc.
Aktualizaci 19 budu dodělávat až někdy na podzim, takže snad o Vánocích by mohla být hotová:D
Martin

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
nerad to říkám, ale budu muset dočasně přerušit stavbu Tratě 321.
Nedávno jsem v práci dostal lepší pozici, bohužel od té doby pracuji 6 dní v týdnu od pěti ráno do osmi večer a ten jediný sedmý volný den mám jiné starosti, než sedět u počítače a stavět trať.
Naštěstí je to jen přes letní sezónu, na podzim a v zimě budu mít času mnohem víc.
Aktualizaci 19 budu dodělávat až někdy na podzim, takže snad o Vánocích by mohla být hotová:D
Martin

Ahoj.
No co se dá dělat, MSTS člověka neuživí a pokud má možnost dostat lepší flek, tak není o čem diskutovat.:D:D:D Ať se daří nejen v práci.
S pozdravem Dan.

Budiž Ti přáno, Martine. To já naopak mám pocit, že mám v práci horší flek, i když dělám to samé :D (podělané letošní počasí) Tak alespoň stavím v editoru, abych si to tolik nepřipouštěl. Doufám, že se ke stavění na podzim vrátíš. Člověk má pak lepší pocit, že v tom není sám. Myslím tím dalšího "blázna" s velkým projektem.

Musím poděkovat Deteriovi za skvělé návěstidla, které vytvořil do Tratě 321.

http://www.trat321.cz/ostatni/01.jpg
http://www.trat321.cz/ostatni/02.jpg
http://www.trat321.cz/ostatni/03.jpg
http://www.trat321.cz/ostatni/04.jpg

Poslední autoblok před Poříčanami s předvěstí pro rychlost 120 km/h, vjezdové návěstidlo do Poříčan s indikátorem pro rychlost 120 km/h, tunelové návěstidla na vjezdu od Smíchova do Prahy hl. n. a návěstidla se světelnou šipkou v Praze na hl. n.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře