Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

skoro napsal:
Honza: no počítač my musí stíhať aj keby som nechcel, to skôr že sú tieto návestidla nefunkčné.
Nevím, proč jsi si tak jistý, že Ti počítaš musí stíhat? Už to na fóru bylo psáno mnohokrát, MSTS je ze sw hlediska stařeček a přes vylepšení Binem špatně hospodaří s hw našich PC. A je známo, že ve velkých železničních uzlech je toho prostě moc a jeden z projevů jsou návěstidla bez návěsti, další např. nevysvětlitelné pády atd.
Znovu opakuji svoji radu, když zjistíš nesvítící návěstidla a potřebuješ pro svůj dobrý pocit, aby svítila: pokud jsou v Tvé trase, ověř na TM, uvidíš, že návěst je, jen světlo nesvítí, pokud jsou na sousedních kolejích, ulož hru přes F2 a znovu v daném místě načti. Na 95% budou návěstidla svítit.

Jak budu mít čas, tak se do té Žiliny podívám, jestli jsou ty návěstidla v pořádku.

Návěstidla jsou v Žilině v pořádku, takže jak již bylo řečeno, zkusit F2 v daném místě uložit a znovu načíst.

Dobre dik mne nesvieti len toto odchodové návestidlo zo Žiliny a na traťovom monitore je. Ale vyskúšam to cez tu F2.

Zdravim chcel by som sa spýtať prečo my niektoré návestidla nesvietia a po uložení (F2) a znovu načítaní mi návestidla už svietia. :?:

To skoro
ty snad sakra neumíš číst nebo co? Ptáš se potřetí na to samé! Kousek nahoře ti Honza v příspěvcích #359 a #362 vysvětluje proč tomu tak je! Ale panáček bude a bude prudit a otravovat s blbostma dál, že? Co takhle malý BANánek by nechutnal?

Miran napsal:
To skoro
ty snad sakra neumíš číst nebo co? ... bude a bude prudit a otravovat s blbostma dál, že? Co takhle malý BANánek by nechutnal?

Netreba hneď BAN. Máme uvolnenú novú funkciu - môžeš na istý čas zakázať užívateľovi písať príspevky - ak to funguje ako má, človiečik sa môže prihlásiť na fórum, ale príspevok mu nepôjde poslať. Hneď to aj u tohoto človiečika vyskúšam a ak to funguje, zopár exemplárnym prípadom to hneď aj nastavím :cool:

Já jen doplním odpověď. To že návěstidla svítí až po znovunačtení hry znamená, že uživatel nepoužívá MSTS BIN nebo nějakou hodně starou verzi BIN, kde není ještě opraveno zvětšení počtu svítících objektů na čtverec. Proto například já doporučuji jako nejnižší verzi BIN tu, která se instaluje s tratí.

Zbyněk Šemora napsal:
Já jen doplním odpověď. To že návěstidla svítí až po znovunačtení hry znamená, že uživatel nepoužívá MSTS BIN nebo nějakou hodně starou verzi BIN, kde není ještě opraveno zvětšení počtu svítících objektů na čtverec. Proto například já doporučuji jako nejnižší verzi BIN tu, která se instaluje s tratí.

Mně pravidelně zhasínají světla na návěstidlech či trafficích i když používám nejnovější Bin, možná taky záleží, jak výkonný stroj dotyčný používá...

Při jízdě z Prahy do Košic mi hned za Uvalama spadne MSTS, neboť "nelze najít v texturách claas_lexion.ACE. Přeskočit to bohužel nejde. Kam se ten zatracenej kombajn schoval?
Můžete mi, prosím, poradit, kde tuhle texturu sehnat?
Díky

IL62 napsal:
Při jízdě z Prahy do Košic mi hned za Uvalama spadne MSTS, neboť "nelze najít v texturách claas_lexion.ACE. Přeskočit to bohužel nejde. Kam se ten zatracenej kombajn schoval?
Můžete mi, prosím, poradit, kde tuhle texturu sehnat?
Díky

Nevynechal jsi některou aktualizaci? Tato textura je součástí tratě. Mohu ji poskytnout, pokud bude zájem, a to jak v letním, tak i zimním či nočním obdobím.

Aktualizace mam stazene a nainstalovane vsechny. Zkousel jsem to i pomoci vyhledavace, jestli jsem ji nahodou nezapomnel zkopirovat do textur, ale kde nic, tu nic.
Takze bych moc poprosil, pokud by si mi ji mohl poslat na mail v profilu.
Diky predem!

IL62 napsal:
Aktualizace mam stazene a nainstalovane vsechny. Zkousel jsem to i pomoci vyhledavace, jestli jsem ji nahodou nezapomnel zkopirovat do textur, ale kde nic, tu nic.
Takze bych moc poprosil, pokud by si mi ji mohl poslat na mail v profilu.
Diky predem!

Tak koukni do jiných tratí a nakopíruj do 321-čky.:D Já to tak dělám běžně.

Díky za pomoc. Už to jede. Ale netušil jsem, že je rozhodující ten typ souboru. Já měl ace, ale musí být ACE! Vyzkoušeno!

Zdravim prosim vas neviete niekto čo už mám spraviť aby mi msts nevyplo pred vchodom do poslednej stanice v aktivite, dinamycke stíny som si už vypol a stale to blbne :(

ďakujem

Stáhni si upravená staniční hlášení ze stránky s tratí (Download/Ostatní), nakopíruj do správné složky a přepiš stávající soubory.

Dobrý den,
v pátek jsem si koupil Trať 321 a je skvělá, akorát mám jeden problem: Já když přijedu do větší stanice Pardubice, Č.Třebová, Zábřeh n. Mor. atd. tak mi MSTS před těmito stanicemi spadne. V Kolíně mi to nedělalo. Tento dotaz jsem poslal Poisonovi a ten mi napsal, že mám si ze stránek této traťe stáhnout Upravené staniční hlášení. Po stáhnutí jsem to nakopíroval do složky Trať 321/Sound. Potom jsem jel znovu z Pardubic do ČT a před ČT, jsem si hru 2x uložil a nic nespadlo. Dnes jsem jel z ČT do Zábřeha n. Mor. a znovu mi to udělalo, ale neuložil jsem si to před touto stanicí.
Takže nevím jestli si to mám ukládat, nebo co s tím mám dělat.

Poradil by mi někdo prosím??? Už předem díky

dvacka napsal:
...
Takže nevím jestli si to mám ukládat, nebo co s tím mám dělat.

Poradil by mi někdo prosím??? Už předem díky
Základní pravidlo je, zapsat do zástupce pro spuštění MSTS prarametr, aby si MSTS vzal ze systému víc paměti. Pokud se tohle nezapíše nebo se to zapíše nepřesně, tak se děje, co popisuješ. Doporučuji si to zkopírovat přes schránku například:
"D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
Ale pokud se MSTS spouští přes Trainstore, tak je nutné parametr napsat i tam, viz desatero.

Děkuji Vám za radu, ale ještě mám jeden dotaz.
Ve vlastnostech MSTS mám napsáno Cíl: Spustit v:
Do řádku cíl jsem vložil "D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512 a do řádku Spustit v: má vložit co prosím??? Já ať tam dám cokoliv, tak mi to vyhazuje, že je cesta k souboru neplatná.

Děkuji mnohokrát

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře