RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Tak jo Zbyňku, odhalil si mě, už to asi déle neutajím... Možná tě někdy vezmu sebou na svou domovskou planetu a společně zapracujem na té trati do Vladivostoku, za "pár minut" to máme hotové

Honzo, čekal jsem, kdy mi někdo vytkne to sídliště na kopci a chybějící tramvajový pás u Smíchovského nádraží. Ještě jsem čekal jednu výtku, ale zatím si toho asi nikdo nevšiml, tak raději mlčím

No asi takhle, na tom kopci nemůžu dělat vilovou čtvrť proto, protože Smíchov je už moc přeplněný objekty, proto jsem tam dal ty paneláky, je to pouze jeden objekt, takže tím ušetřím místo. Dokonce jsem ty paneláky zapustil do země, aby nebyly tak moc vidět a ještě jsem je zamaskoval stromama, ale ten screen je z velké dálky, takže se stromy ještě nenačetly... Ale rozhodně s tím asi něco udělám, taky se mi tam ty paneláky nelíbí, jen jsem čekal, jestli na to někdo zareaguje.
Ten chybějící tramvajový pás od Smíchovského nádraží směrem k Barrandovskému mostu, ten jsem tam nedal úmyslně, protože by bylo hodně obtížné vést tramvajový pás současně se silnicí do toho prudkého stoupání na přemostění železniční tratě. Musel bych před tím mostem tramvajový pás ukončit a to by vypadalo ještě blběji, kdyby tam byl a najednou skončil, takže ať tam raději není vůbec.
A ta čtyřproudovka vpravo pod kostelíkem, ta z kabiny strojvedoucího nejde vidět, takže neřešit...
Jinak děkuju za obhajobu papeji, ale já to neberu jako šikanování, jen pěkně do mě, klidně mi vytkněte všechny chyby, raději ať to vím a můžu to opravit hned, než vydám aktualizaci a bude pozdě.