RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Ano myslel jsem Kadaň-Prunéřov, město Kadaň je vlastně ještě o kousek dál, do odbočky po jednokolejce, jezdí tam Regionova, až teď jsem si to uvědomil. A jak to vím? Jednoduše, když jsem nahrával v Kadani-Prunéřově hlášení a chtěl jsem přejet do další stanice, nastoupil jsem do blbého vlaku a místo v Klášterci jsem se ocitl v Kadani

Ještě že se tam ten courák otočil a jel hned zpátky

Do dnes nechápu, jak jsem si mohl Regionovu splést s rychlíkem

V Kadani-Prunéřově běhá mráz po zádech i ve dne, v noci jsem tam naštěstí nebyl...
Ale i tak to není nic oproti tomu, co jsem viděl ve stanici Trmice, takovou hrůzu jsem na žádném jiném nádraží nezažil. Bohužel jsem tam byl už za tmy, nikde ani noha, vystřižené jak z nějakého hororu. Na obou stranách ostrovního nástupiště stály nákladní vagony a do toho černého podchodu, který vedl z nástupiště, bych nešel ani s eskortou FBI, takže jsem musel přeskákat přes několik nákladních vlaků, abych se z tama vůbec dostal

Trmice ale stavět nebudu, ty leží na odbočce z Krušnohorské magistrály.
Zbyňku já sedmičky mám, procesor 2,75 GHz a Prahu projíždím relativně v pohodě a to i s menším traffic, maximálně 1-2 restarty a restarty zatím vždy pomohly.
Já myslím že není nutné projíždět test, i když na testu se třeba bude zdát všechno dobré, v Praze se pak může MSTS chovat jinak, každý kilometr trati je jiný a počítač se jinak chová.
Určitě si ten test zkusím, abych aspoň věděl o co jde, ale nejlepší test pro všechny bude projet Prahu, potom teprve každý uvidí, jestli to počítač zvládá, nebo jsou třeba nějaké změny v nastavení.
Pepo Pepo dooost!!! Elektrárny, remízy, rozsáhlé nákladové nádraží...nestraš mě už teď
Aktualizace 20 celá trať z Prahy do Chebu? To zas né, to byste čekali moc dlouho, aktualizace musí být častěji, už jen kvůli jiným úpravám, které neustále probíhají na celé trati. Občas se stane, že se vyskytnou nové typy návěstidel, nové přejezdy, sloupy TV atd. a já pořád jenom předělávám a předělávám...
Kdybych jenom stavěl a nic starého nepředělával, tak v tom Chebu jsem už teď

Zatím z 090 moc nemám, krajina končí před Roudnicí nad Labem, kolejově jsou Roudnice částečně udělané, možná do vydání aktualizace ještě dodělám Roudnici, aby byla kompletní, kvůli aktivitám, uvidím jak to budu stíhat, mám ještě dost jiné práce.
Udělal jsem i elektrárnu Mělník, kdyby měl někdo zájem vytvořit třeba nákladní aktivitu uhelného vlaku z Ostravy do elektrárny