Silnice není závodní dráha
Pokladník
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Není.
754 067 napsal:Je v aktualizaci Ostrava-Stodolní?
Není.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
754 067 napsal:Je v aktualizaci Ostrava-Stodolní?
Stavitelxx napsal:Neseženeš, to už na webu není. Upravené staniční hlášení už dlouho posílám na DVD, takže pokud máš novější DVD, máš ho na něm. A jestli máš hodně staré DVD, tak na stáhnutí upraveného staničního hlášení bylo dost času, teď už není k dispozici.
Martin
Dan J. napsal:Ahoj Martine.
Ještě jsem zapoměl na jeden dotaz, v trati byly zrušeny zvuky přejezdů? Nebo je chyba u mne. ....
Stavitelxx napsal:.... Železniční přejezdy jsem upravil tak, aby zvuková signalizace byla slyšet pouze u přejezdů bez závor, přičemž jiný zvuk je u starých a jiný u zmodernizovaných přejezdů. ....
Martin
He he, no tak to jsem nějak přehlíd.Tom Kanka napsal:Dan J. napsal:Ahoj Martine.
Ještě jsem zapoměl na jeden dotaz, v trati byly zrušeny zvuky přejezdů? Nebo je chyba u mne. ....
Číst, číst, číst!:
Stavitelxx napsal:.... Železniční přejezdy jsem upravil tak, aby zvuková signalizace byla slyšet pouze u přejezdů bez závor, přičemž jiný zvuk je u starých a jiný u zmodernizovaných přejezdů. ....
Martin
Jestli mně dřív nejeb... a aktivita vůbec vyjde. Po dnešním 7 hodinovým testu mne na hlavním vyblokovalo pendolíno. Takže oprava a znovu. Nepočítal jsem, že byla opravená návěstidla směrem OV Střed - Hln a nedal jsem tak před ono pendolíno servis 2.Pepa z Nuslí napsal:Dane s chutí si tvoje dílo projedu![]()
prolam napsal:Dobrý den! Zkoušel jsem si sjet fiktivní Pražskou linku S47 z Kralup přes Holešovice, Hlavní a Smíchov do Radotína ale, u portálu tunelu z Holešovic (jako na Libeň) mě MSTS vyhodí s tím, že selhalo vytvoření SMS souboru. Nedělá vám toto také?
Ahoj Dane. Tohle je opravdu jediný test, který odhalí skutečné chyby. Vím o tom své, při tvorbě svých aktivit. Volná jízda odhalí jen kosmetické záležitosti, jako levitování objektů nebo chybějící textury.Dan J. napsal:... takže podtrženo a sečtěno, tratě všeobecně a chyby v nich prověří vždy až čas a právě tvorba aktivit.
S pozdravem Dan.
Když už budeš kontrolovat ty stanice, nešlo by ve Valašském Meziříčí protáhnout Vsetínské zhlaví, aspoň k vjezdovým návěstidlům ? Dost blbě se tam posunuje, navíc to vypadá trochu divně když o pár metrů dál končí koleje a vlastně celý svět. Psal sem to už někdy na začátku léta do chyb, ale reakce nebyla žádná a asi to zapadlo.Stavitelxx napsal:Tady aspoň vidíte, že nejhorší činnost, jakou stavitel může dělat, je rozkopávat staré tratě, akorát se tím všechno pose**, viz. návěstidla
Jo kdyby člověk už před 5 lety stavěl kvalitně, dnes by se těmto komplikacím vyhnul, ale zas by to asi byla nuda, kdyby všechno fungovalo jak má
Ostravu Svinov bych teď neřešil, ale když už se vyskytly problémy i na Slovensku, asi bude opravdu nejlepší vydat tu opravnou aktualizaci.
Osobně zkontroluju v AE všechny stanice, tím odhalím skryté, nebo špatně otočené návěstidla.
Ale nebude to přímo opravná aktualizace, to není můj styl... Vydám klasickou další aktualizaci číslo 20, za pár měsíců.
Budou v ní opravené ty návěstidla + dokončená trať z Roudnice nad Labem do Lovosic.
Kolejiště už mám skoro hotové, krajina by měla jít taky rychle, není to tam nijak složité...
Pro aktivitáře: Pokud narazíte na nějaký další skrytý problém na trati, určitě mi o tom napište, abych ho opravil.
Nedá mi to, musím ještě reagovat na příspěvek číslo 694 od Zbyňka Šemory.
Zbyňku, psal si, že ses PROJEL z Roudnice do Radotína - to mě docela překvapilo, je to asi poprvé, co ses po mojí trati projel.
Vždy po vydání aktualizace si psal, že sis v editoru prohlédl nově postavený úsek, nikdy si nepsal, že ses projel, to zveřejnění Prahy asi fakt udělalo hodně
Já po Tvojí trati naposledy jel z Bratislavy do Prahy, ale po úsecích, které já postavené nemám, Bratislava - Kúty - Brno - Havlíčkův Brod - Kolín - Nymburk - Praha, byla to super projížďka.
Dan J. napsal:A já opět jednu připomínku, jak jinak, ke Svinovu.Když už je problém s objekty na čtverci, tak můžeš klidně smazat tu defultní hrůzu nahrazující Svinovské plato. Ten původně plánovaný nadchod od tramvají co měl být přechod do nové st, budovy, jak po převratu sloužil coby tržnice a bůhví co ještě, nedávno zbourali. Je tam jen prázdný plac, tak zase o jeden objekt míň.
http://www.ostravaci.cz/?s=fotoalbum-ostrava&b=194
Dan
To Martin je proti mě břídil. Já mám například Borohrádek z roku 1985, depo praha Masarykovo z roku 2000 a trať do Lichkova z roku 2010Silnice není závodní dráha napsal:.... Člověk, který ta místa zná, by si mohl připadat jako cestovatel v čase - v jednom úseku rok 2006 a v druhém najednou 2010...![]()