Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miran napsal:To Midrafon
vše potřebné najdeě tady: http://msts_svec.wbs.cz/Tutorial_MSTSObjekty_Svec.doc
Ale vždyť toho zase nechci tolik. Stačí zjednodušené modely z druhé strany děravé, pokud koleje nevedou kolem, jako například baráky kolem hlavního nádraží. Nebo si udělat nedělní procházku na železniční most a nafotit panorama. A ve finále zajet si na cyklostezku za tunelem na Vítkově a nafotit ty baráky. Ale to asi teď na jaře, než to zaroste.Stavitelxx napsal:Zbyňku zase tolik toho chtít nemůžeme, je to pořád jenom simulátor a Praha je krajinově hodně rozmanitá, když si ji někdo chce vychutnat v plné kráse, bude si muset koupit jízdenku (pokud nemá režijku) a sednou do skutečného vlaku
Negreliho viadukt bychom mohli mít, Motorák se nabídl, že ho vymodeluje, ale nejdříve ho někdo musí nafotit. Původně jsem to chtěl udělat já, jenže v Praze bylo zrovna ten den kolem -10 stupňů, sněžilo, foukal vítr, za takových podmínek by mi foťák přimrznul k ruce...
Jinými slovy nikdyMidrafon napsal:...Tak snad jindy, no.
Zbyněk Šemora napsal:Však tam byl smajlík. Vždyť to platí obecně. Na jakoukoli výzvu či prosbu se začnou množit reakce, proč zrovna dotyčný nemůže, ale jak by rád.
![]()
skoro napsal:Môžem sa spýtať prečo nieje elektrifikovana Ostrava střed ? diki