Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Páni díki moc potešili ste ma :)

Po aktualizaci 20 se mi tato trať načítá asi tak o 70% rychleji než původně. Zajímavé...
Zkoušeno při aktivitě a přes Trainstore.

ahoj mam problém mam dvd s aktualizaci 17 když ji nainstaluji vše v poho i když tam pak dam aktua.. 18 a 19 ale pořád mi v Ostravě při příjezdu k nástupišti hra spadne jestli jedu jen tak nebo aktivitu od Olomouce to je Ostrava Svinov od Bohumína to je Ostrava Hl.n

sissi76: mne to robievalo tiež stačí len ukladať F2 pred Ostravou hl.n. si hru ulož a ak ti hra sekne tak si ju opäť načítaj a už sa dostaneš aj k perónu. ;)

Zdravím staviteľa
Chcem sa opýtať akým smerom sa budeš poberať po dokončení trate do Ustí nad Labem?
Urobíš trať aj na Děčín alebo budeš robiť na smerom na Most? Vďaka za odpoveď

Martin se Ti nespokojí s nějakým Děčínem nebo Mostem. Když už tak rovnou Berlin a Mnichov. Pak to vezme do Budapešti a na východě to protáhne až do Vladivostoku. On na to má. :D

Ale dokážete si představit jet Excelsiora na jeden zátah, z Chebu až do Košic? a že Cheb už od Mostu není nijak daleko.

Zbyněk Šemora napsal:
Martin se Ti nespokojí s nějakým Děčínem nebo Mostem. Když už tak rovnou Berlin a Mnichov. Pak to vezme do Budapešti a na východě to protáhne až do Vladivostoku. On na to má. :D
Berlín, Mnichov, Budapešť, ale propojení Valmez - Púchov pořád nic :D:D:D:D

Naposled editoval moderátor:

Na jeden zátah určitě ne. Několikrát budeš ukládat a načítat :D

Co vídám excelsior tak nevím jestli pravidelně, ale viděl jsem tam i přímé vozy do Moskvy, to by byl teprve ranec :D

To jo, chtěl bych vidět jet Cheb - Prahu na jeden zátah :D.

Edie napsal:
To jo, chtěl bych vidět jet Cheb - Prahu na jeden zátah :D.

Cheb - Praha na jeden zátah? Proč ne??? Co na tom?

Určitě se nespokojím s ukončením tratě v Děčíně, nebo Mostě, to má Zbyněk pravdu:D

Edie, kdo ví na co jsou v tom dlouhém tunelu dvě díry, možná pro pochůzkáře, možná pro bezdomovce, nebo se tam slízaj podnapilí puberťáci... Ale rozhodně to vypadá zajímavě, kdybych byl v Kralupech a měl čas, určitě bych si ty díry zašel omrknout:D

Martin: Právě ty díry mě mátli, tak se ještě omlouvám, za to hádání :D.
Musa: Právě, že v Praze bys toho asi moc neviděl, proto bys před Prahou potřeboval reload.

Stavitelxx: ja som nemyslel, že skončíš v Moste alebo v Dečíne ja som chcel vedieť možno aj iný aký úsek maš ďalej v pláne, či sa budeme môcť prejsť napr. celý úsek Excelsiora....

Jo dneska těma dírama prosvítalo sluníčko xD Vím, že na mém názoru nezáleží, ale přednost před krušnohorskem bych dal Děčínu. Byla by komplet 090 a to od Martina. Koneckonců, z Děčína jsou vedeny osobáky právě na Most. Chtěl bych si zajed aktivitu z doby, kdy se tudy proháněly bývalé ústecké 460ky a rychlíky místo na hlaváku, končily a začínaly na masaryčce. Excelsior na jeden tah, to je pro mě zatím jen sen. Ale jak už zde bylo zmíněno, Martin na to má.

Slibuju vám, že jakmile bude hotová trať do Chebu, tak ten Excelsior udělám!
A ještě lépe jak mého Ex241 Leoše Janáčka.

Naposled editoval moderátor:

Když už bych postavil Cheb, tak bych to považoval za povinnost, zajet Excelsiora na jeden zátah, už jen z principu. V práci bych si vzal dva dny volno a v 18:07 vyrazil z Košic:D

A neptejte se mě kam budu stavět po dokončení Ústí, já to sám nevím. Chvíli si říkám, že by bylo dobré pokračovat směrem na Děčín, ale o chvíli později si zase říkám, že je třeba si od koridoru odpočinout a raději zamířit na Cheb. Myslím že se rozhodnu, až jak vydám aktualizaci s dokončeným Ústím, záleží kam se mi zrovna bude chtít kopat dál...
Ani ta Moskva nezní špatně:D

Stavitelxx napsal:
A neptejte se mě kam budu stavět po dokončení Ústí, já to sám nevím...

Presne tak. Nechajme sa prekvapiť. Napr. Ja čakám na Trenčín viac ako 3 a pol roka, keď sa táto destinácia objavila v plánovaných úsekoch. Osud však chcel, aby sa stavalo iným smerom. No na druhú stranu ako tak pozerám, čím neskôr to bude, tým kvalitnejšie ;) Takže nechajme sa prekvapiť :D

Martine,, v klidu, nespěchej, on Ti ten Cheb ani Děčín neuteče :D.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře