Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Trikatel napsal:
já mam taky ten problem,jezdim jen do 23 akt. 24 ani nenačte a okamžite spadne:(
To Tvé padání asi způsobuje toto:

1) Běž do složky Train Simulator/Routes
2) Smaž všechny tratě kromě "Trat 321"
3) Spusť Train Simulator a vychutnej si jízdu v akt.24

Pánové, kdyby aktualizace 24 nefungovala, sklopil bych uši a chodil kanálama...
Ale pokud ostatním uživatelům funguje bez problémů a pouze někomu se objevují chybové hlášky, padá hra, vykolejují vlaky atd, tak hledejte chybu u sebe v počítači a nešiřte tady poplašné zprávy!

Jedna z doposud zjištěných chyb je, že chybí zimní textura "CI_higwaybridge" (protože jsem blbec) a pak je ještě jedno špatně nastavené návěstidlo v Olomouci (fakt jsem blbec) ale jinak všechno funguje jak má, pokud máte správně nastavený počítač, máte dostatečně výkonný počítač a správně nainstalovanou Trať 321 + aktualizace.

Naposled editoval moderátor:
Přesně tak, projel jsem celou aktualizovanou trať mezi Prahou - Olomoucí a bez chyby. Až na to, že v Ústí nad Orlicí je to zajimavé :D

Možná by chtělo, aby chybaři vypsali přesně celý svůj postup, co se jim po stáhnutí aktualizace objevilo, jak s tím naložili, co všechno odklepli a co třeba naopak ne... Mně tam například vyskočilo okno se dvěma složkama, názvy už si nepamatuju. Obsah složek jsem chtěl zkopírovat do příslušných složek v msts, ale byl jsem upozorněn, jestli chci potvrdit nahrazení novějších souborů těmito. Tak jsem to stornoval.
Třeba zrovna tahle věc ve spojení ještě s něčím jiným mohla udělat problémy...

ML636 napsal:
Možná by chtělo, aby chybaři vypsali přesně celý svůj postup, co se jim po stáhnutí aktualizace objevilo, jak s tím naložili, co všechno odklepli a co třeba naopak ne... Mně tam například vyskočilo okno se dvěma složkama, názvy už si nepamatuju. Obsah složek jsem chtěl zkopírovat do příslušných složek v msts, ale byl jsem upozorněn, jestli chci potvrdit nahrazení novějších souborů těmito. Tak jsem to stornoval.
Třeba zrovna tahle věc ve spojení ještě s něčím jiným mohla udělat problémy...

Vyskočilo okno se dvěma složkama? Už tohle zní podezřele! :D
Žádné okno vyskakovat nemá, proboha vždyť na tom nic není, stáhnu aktualizaci, spustím instalačku, v ní označím složku "Train Simulator" dle instrukcí a nainstaluji, to je vše.
Pokud se potom nepodaří MSTS spustit, tak:

1, Máte další tratě ve složce Routes. Pravidlo je stále stejné, ve složce Routes může být POUZE Trať 321, nic dalšího!!!!! Do teďka Vám to možná fungovalo, že jste tam měli ještě jiné tratě, jenomže po aktualizaci 24 je změněný Global, byly z něj odebrány věci, které jsou potřeba pro jiné tratě, proto pokud máte ve složce Routes ještě jiné tratě, MSTS nepůjde spustit.

Jen pro zajímavost, od vydání aktualizace už mi přišlo asi 10 e-mailů a všechny byly na stejné téma - po nainstalování aktualizace 24 MSTS nefunguje.
A u všech dotyčných se ukázalo, že ve složce Routes měli nastrkané ještě další tratě.... takže to je váš problém pánové, dodržujte instrukce! :P

2, Taky se může stát, že se začnou objevovat chyby s Trainsetem, protože v aktualizaci jsou i aktualizované aktivity a pokud máte jiný trainset, je třeba tyto aktivity vymazat...

Zdravím, je niekde na stiahnutie tie chybajuce textury v zime? Ďakujem viem že niekto sem tie súbory písal ale neviem si spomenúť kto a kde ... dakujem

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=113919678349

Do Margecan se zatoulala cedule z Týnce nad Labem :)

Napisu vam tu jak jsem postupoval pri instalaci aktualizace 24....
Nejdriv jsem si zazalohoval ostatni trate a smazal, potom jsem se pustil do instalace aktualizace 24. Aktualizaci

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=9139237766213

Nevím, jestli je to to návěstidlo o kterém jsi psal, ale tohle na mě vybaflo v aktivitě :)

O tom stavitel ví, jned po aktualizaci jsem mu psal. Taky jsem se lekl, když jsem dojížděl do Olmiku.:D

Po aktualizaci 24 není možné v editoru postavit v žst. Bílina trasu z ani do lichých kolejí,kromě koleje 5.Je tam chyba ve výhybce.

9623dc8abf93313c3627d9c80a1213a2.jpg

Dobře podívám se na to.

Vážně je v té Bílině problém a ne jenom na lichých kolejích, ani na sudé nejde postavit vlaková cesta :D
Dal jsem tam mezi křížovou výhybku a následující klasickou výhybku pouze 20 cm díl kolejnice, což je málo - klasická stavitelská chyba.
Musí tam být alespoň metr. Takže to předělám do příští aktualizace.

Pavlík: Mrtvých návěstidel je na trati více (ani nebudu vypisovat, která - seznam by byl dlouhý). Některé jsou ale způsobeny zastaralým, nebo žádným BINem. Já mám ale BIN nejnovější a mrtvých návěstidel mám skutečně nespočet. :) "Ale sorry, vlastně na trati je všechno správně..." ;)

Mě pomáhá uložit do windows a znovu načíst. Takhle jsem měl zhaslá návěstidla v Třebušicích a tohle bezproblémů pomohlo.

V Třebušicích je problém kvůli velkému množství návěstidel v malé oblasti + do toho ještě přestavníky, které návěstidlům taky škodí, už jsem to tam ale opravil, po další aktualizaci budou svítit jak mají.

Dobrý večer všem,
pustil jsem se do opravy aktivit po 25. aktualizaci.
Ale bohužel mám jednu nepříjemnou zkušenost.
Veškeré porušené trasy v okolí Přerova chci znovu natrasovat, ale bohužel mi vyskakuje do "zblbnutí" hláška, že selhalo uložení trasy.
Ať to udělám jakkoliv, nelze prostě znovu trasu nadefinovat. Prvotně sem projel editor AEfix a pořád to přetrvává.
Nevíte, prosím, někdo co s tím, nebo nemáte někdo z aktivitářů podobnou zkušenost? Nikdy se mi to při předchozích aktualizacích nestalo.
Pokud se to k chybám k 321 moc nehodí, tak se omlouvám.
Děkuji, Mirek

Back
Nahoře