ML636 napsal:
Možná by chtělo, aby chybaři vypsali přesně celý svůj postup, co se jim po stáhnutí aktualizace objevilo, jak s tím naložili, co všechno odklepli a co třeba naopak ne... Mně tam například vyskočilo okno se dvěma složkama, názvy už si nepamatuju. Obsah složek jsem chtěl zkopírovat do příslušných složek v msts, ale byl jsem upozorněn, jestli chci potvrdit nahrazení novějších souborů těmito. Tak jsem to stornoval.
Třeba zrovna tahle věc ve spojení ještě s něčím jiným mohla udělat problémy...
Vyskočilo okno se dvěma složkama? Už tohle zní podezřele!

Žádné okno vyskakovat nemá, proboha vždyť na tom nic není, stáhnu aktualizaci, spustím instalačku, v ní označím složku "Train Simulator" dle instrukcí a nainstaluji, to je vše.
Pokud se potom nepodaří MSTS spustit, tak:
1, Máte další tratě ve složce Routes. Pravidlo je stále stejné, ve složce Routes může být POUZE Trať 321, nic dalšího!!!!! Do teďka Vám to možná fungovalo, že jste tam měli ještě jiné tratě, jenomže po aktualizaci 24 je změněný Global, byly z něj odebrány věci, které jsou potřeba pro jiné tratě, proto pokud máte ve složce Routes ještě jiné tratě, MSTS nepůjde spustit.
Jen pro zajímavost, od vydání aktualizace už mi přišlo asi 10 e-mailů a všechny byly na stejné téma - po nainstalování aktualizace 24 MSTS nefunguje.
A u všech dotyčných se ukázalo, že ve složce Routes měli nastrkané ještě další tratě.... takže to je váš problém pánové, dodržujte instrukce!
2, Taky se může stát, že se začnou objevovat chyby s Trainsetem, protože v aktualizaci jsou i aktualizované aktivity a pokud máte jiný trainset, je třeba tyto aktivity vymazat...