Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Martin ak ťa môžem poprosiť aj ja zmazať toho RegioJeta v Košiciach neviem či Dan to už aj niekde nespomínal a určite aj v Lipt Mikuláši tie 4 Bdt-čka radšej si tam hodím nejaký traffic. PS: Idú akurát začať prerábať stanicu Varín tak neviem či budeš mať chuť aj materiál na to? Dík vopred.

Zdar a sílu, další připomínka :-), prosím, nešla by protáhnout opět kolej směr doly a nalonkovat návěstidla, aby tam odjel traffic OKD dopravy? Trať Louky - (tuším) Doubrava
Louky doly.jpg

Jojo, toto videjko mám u sebe na FB dávno, hodně mě to pobavilo. :-) Jinak Martine, nestálo by za zvážení nakopat tam ty borce s MUVkou a povyměňovat objekty na trati Ostrava - Opava za originál, jako v trati 310? :-) :-) :-)

Já říkal, že je tam provizorní esíčko, aby to pak navazovalo na nově přestavěné Ostravsko :D
(když už něco dělám, tak pořadně..)

No však jo, to jsem četl a viděl v editoru a když jsem dělal poslední aktivitu do chystaného balíku Moravskoslezských couráků, přišen na řadu osobák Opava - Těšín a já jsem zavítal na ono seíčko, kde jsem počítal s parcovním překladem typu holé pole a ono takové výlokové práce... Hned jsem v aktivitě uvedl že byl způsoben seun poddolováním na dole Šverma II ve Svinově. :-)

Ahoj Martine, sice to není chyba, do SZ nevím jak dát obrázek, tak píšu sem. Nešly by ještě v Třebové posunout ty statické modely vozů v nákladním, ať je aspoň trochu vidět do stanice na projíždějící vlaky? (viz. obrázek) Tam mí stojící vozy naopak vyhovují, aspoň je odjezdová plná vozů. :-)
třebova.jpg

Ahoj, přeposílám žádost o doplnění bílé na cesťáky do Krasíkova na olomoucké zhlaví, od kterých je k odjezdovému návěstidlu nedostatečná zábrzdná vzdálenost. Viz. můj příspěvek v nesprávném vlákně:

Měl bych malou připomínku k nedávno vydané aktivitě Poisona - Zlínský expres IC551: Od Žichlínku se s icčkem poskakuje za nákladem, takže na bloku je povětšinou výstraha.
V Krasíkově na vjezdu bývá volno (VZ posílá na stroj zelenou), protože náklad uvolnil dva "bloky" před sebou. JENŽE. Ty dva "bloky" jsou tvořeny staniční kolejí, a potom cesťákem na zhlaví, za kterým následuje v oblouku odjezd umístěný na nedostatečnou ZZ.
Při průjezdu staniční kolejí Krasíkova opakovač dává žlutou a na cesťáku je výstraha. Vzápětí za cesťákem v oblouku ale následuje odjezd a ten je na stůj. Výsledek - projetí návěstidla umístěného na nedostatečnou zábrzdnou vzdálenost v poloze stůj.:confused:

Nešlo by to v tom Krasíkově (a snad i jinde) vynávěstit dle předpisů, tj. v případě cesťáků na nedostatečnou zz, rozsvítit na nich bílou?
O kus dál v Zábřehu ty nedostatečné svítí pěkně na všech cesťácích a závislostí je tam víc, než v Krasíkově, takže to asi není technický problém simulátoru.
Pravda, opakovač asi k další návěsti nikdo nepřinutí (v tomto případě pomalu kmitavá červená), ale vidět na cesťáku tu bílou, nabrzdím si mnohem dříve a asi bych to neprohučel. Díky:)

... Pravda, opakovač asi k další návěsti nikdo nepřinutí (v tomto případě pomalu kmitavá červená), ale vidět na cesťáku tu bílou, nabrzdím si mnohem dříve a asi bych to neprohučel. Díky:)
Podle jakého výnosu by tam ta blikající červená měla být? Čtyřznaký autoblok tam není ( a blikání červené dělá problémy u MIRELu ).

Ahoj Martin. Taká chybička krásy, mohol by si opraviť počeštený názov zastávky Chrasť nad Hornádom? V trati ho máš Chrást nad Hornádom. Díky.

Back
Nahoře