Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Od doby binu je do toho souboru .iom zakázáno vrtat. I proto je označen jako jen ke čtení.
Yura napsal:Zdravím,
nedávno jsem upravoval v .iom ovládání elektrických lokomotiv, přičemž v Train Store jsem zřejmě nechal 380ku. Nevím, jestli to s tím má vůbec nějakou spojitost, ale po téhle úpravě, když jsem chtěl přejít na opačné stanoviště, se lokomotiva sice z pohledu kamer 2 a 3 otočila, ale v kabině se pořád zobrazuje jen ten jeden původní směr. Přeinstaloval jsem BIN, trainset, ale dělá to pořád a jenom u té 380. Nemáte někdo podobnou zkušenost ... a hlavně řešení?
Burky napsal:Yura napsal:Zdravím,
nedávno jsem upravoval v .iom ovládání elektrických lokomotiv, přičemž v Train Store jsem zřejmě nechal 380ku. Nevím, jestli to s tím má vůbec nějakou spojitost, ale po téhle úpravě, když jsem chtěl přejít na opačné stanoviště, se lokomotiva sice z pohledu kamer 2 a 3 otočila, ale v kabině se pořád zobrazuje jen ten jeden původní směr. Přeinstaloval jsem BIN, trainset, ale dělá to pořád a jenom u té 380. Nemáte někdo podobnou zkušenost ... a hlavně řešení?
Cokoli děláš v MSTS a používáš TS, musíš stahnout data z TS "zpět do MSTS"jinak jsi v prd....to je základ.....
a vrtat v .iom olv.el.lok. se můžeš Ale pak jsou tací jako ty
a hned mají problem, který si zavinily sami.....proto se radši v tom nevrtat!!!!
dvacka napsal:Ahoj,
a nepomohlo by vymazat z Trainsetu lokomotivu 380 i s kabinou a znovu vložit??
Lukáš
Burky napsal:ok....zkus tu380 z Trainsetu vymazat a znova nainstalovat (pokud ju máš) jak psal "dvacka"
pokud je součástí Trainsetu BP....nainstaluj znovu Trainset BP
A nezapomeň v TS vše vrátit zpšt do MSTS
Pavlík napsal:Hele Juro, takové smajlíky si nechej od cesty jo?
A než začneš editovat .iom soubor elektrické loko tak si laskavě přečti návod k BINu a pochopíš, proč do něj nevrtat.
Miran napsal:Když jsi tak chytrej a kritizuješ ty co se ti snaží nějak pomoci v situaci kterou jsi si svojí zbrklostí zavinil, tak se příště neptej a poraď si sám.
Yura napsal:..... Říká se tomu fingerpointing a u nás ve firmě se za něj vyhazuje.
Yura napsal:Závěr mýho šetření je takovej: Buď mám modifikovaný klávesy, nebo mám modifikovanej cab, ale obojí dohromady způsobí tuto chybu. Tolik k problému vrtání se. Train Store (a ponechání lokomotivy v něm) na to nemá žádnej vliv.