Petr Šimral
Posunovač
ad Tom Kanka: napsal : - )
Výkon TM klesá, ale otáčky TM stoupají, protože motorový vůz zvyšuje rychlost : -)
Výkon TM klesá, ale otáčky TM stoupají, protože motorový vůz zvyšuje rychlost : -)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
NeilYoung napsal:Poválečný benzínový náklaďák z Tatry? Tak jedině Tatra 805, tu poháněla první sériová verze motoru T603.
Josef Vogeltanz napsal:...
Takhle nějaký veterán z Tatry ....
No Davide, kdyby byla možnost nějaké to auto nahrát, hodila by se i Praga V3S pro zvuky MUV69David Hájek napsal:Zdravím,
už jsem rozhodil sítě na diskuzní fora o tatrovkách,tak uvidíme. Podle všeho by byl zvukově nejblíže motor automobilu T 805. Jestli to "schválí" i experti na automobily,pokusím se poptat u ostravských hasičů,kteří prý mají jeden takový stroj v garáži. V každém připadě to bude se zvuky pro "Strelu" jeden velký kompromis,o tom není třeba debatovat.
David
Mám pocit, že právě zvuk ventilátoru, kterým byl tento motor chlazený a který vydává poměrně vysoký tón (snad ho lze pro představu vzdáleně přirovnat k hvízdání turba) není úplně to pravé ořechové.David Hájek napsal:... Podle všeho by byl zvukově nejblíže motor automobilu T 805. ...
Ono to záleží od programu, prostredníctvom ktorého DVD pozeráš. Napr. PowerDVD 5 a 6 ukladá obrázky tuším klávesou spacebar do predom zvoleného adresára - kedysi som takto naklikal stovky screenshotov z akéhosi filmu, aby som neskôr čo mazaťDan J. napsal:Chlapi, trochu mimo mísu, ale o Strele, jak dostanu screen z dvd? Přes klávesu Print Screen to nejde a já si chci z jedněch záběrů M290 udělat obrázek Nejsem PC znalec, vím že to je základní věc, ale já to nikdy nepotřeboval.
Dan
David Hájek napsal:Zdravím
a mé dnešní příspěvky ke kauze "Zvuky Slovenské strely" uzavírám představením pana Jařabáče,v minulosti mistrem truhlářské dílny kopřivnické TATRY,který tvořil také dřevenou konstrukci modelu Slovenské strely.Dnes je mu přes devadesát let a je také nejstarším občanem Příbora. Prý je také na svůj věk velmi vitální,tak to vidím na výlet do Příbora a poklábosení o tom,zda ještě žije nějaký jeho kolega - motorář.
Jinak věřím,že pátrání po možnostech získání audionahrávek pro Strely přinese ještě další zajímavosti týkající se tohoto bezesporu zajímavého kousku.
http://www.seniortip.cz/seniortip.php?module=article&id_article=35
David