Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kadr napsal:Ota11:Je tam nějaká změna v tex. kromě tabulky oproti původní Davidově textuře?
NeilYoung napsal:A hlavně by to chtělo upravit na modelu namapování textury "C", čelní okna.
Tohle mi připomíná jednu úsměvnou scénku z Přednosty stanice, kdy je Burian před tou zahradní restaurací .....jdu se voptat, esli eště hledáte toho houslistu.....no ano, hledáme.....no tak to je dobře, páč vám jdu říct, že to místo nemůžu vzít, páč na housle vůbec neumim.....Montoya napsal:no,jelikoz reskiny nedelam(ne na masiny)tak ty fotky na ten cab asi chtit nebudu,su na to levy........
Kľudne môžeš, vidím že si z ČT, nebolo by od veci navštíviť vrakovisko lokomotív a niečo súce nafotiť, ak máš záujem a neostane pri rečiach pošli SZ aby sme tu nerobili OT.Montoya napsal:...hnedka bych prilozil ruku k dilu...
Otík11 napsal:Zdravím hoši tak jsem dneska vrhnul do stroje 363.078 v novém nátěru vlakem do zoo. Potřeboval bych nějakého borce který by mě stím nepíchnul aby se to stihlo do vánoc jako překvápko uvítám každou pomoc. Hlavně by to potřebovalo nový stroj jak vlastní cd cargo. Moc by se to hodilokontakt by byl na icq 395351865
Otík11 napsal:Fotek mám hafo
Otík11 napsal:jj dík pustil jsem se do čumáku a zatím pohoda ale jako u každého modelu předky jsou v pohodě. Nemáš náhodou fotky řady 350 na nový model?