ČD 363 078-7

NeilYoung napsal:
A hlavně by to chtělo upravit na modelu namapování textury "C", čelní okna.

Podívám se na to

Chtěl bych ještě udělat stroj 150.215 a 150.224 :salut:

Naposled editoval moderátor:
To bylo na autora modelu. Oblast čelních oken se jim moc nepovedla. A když to chci trochu opravit úpravou textury (okna jsou moc daleko od sebe), tak to texturu blízko madla nehezky roztahuje.

hezke to skiny,ale nejak neni o nich info,kde prace stoji ci tak,skoda no:(ale je to vec autora zda zverejni postup prace nebo ne :)

Zdravím,
tak na něčem co se podobá stroji 150 224 se už pracuje.Práce ovšem v současné době stojí na neexistenci fotodokumentace spodku a především podvozků /nezašpiněný nový nátěr/. :?

David

23edd46ceacb73b0da5b4ed54d962914.jpg 20a5e98504279b28dbd5a95ef24696a5.jpg

no,jelikoz reskiny nedelam(ne na masiny)tak ty fotky na ten cab asi chtit nebudu,su na to levy:D........ale snad se taj na foru najde nekdo,kdo je chtit bude(nejaka kompetentni osoba co umi delat caby a tak dale:) ),jinak ty screeny tej 150 224-VELKOLEPE :wink: akord zaseklo se to na fotodokumentaci,no,hold,skoda ze nejsu z prahy,hnedka bych prilozil ruku k dilu

Montoya napsal:
no,jelikoz reskiny nedelam(ne na masiny)tak ty fotky na ten cab asi chtit nebudu,su na to levy:D........
Tohle mi připomíná jednu úsměvnou scénku z Přednosty stanice, kdy je Burian před tou zahradní restaurací .....jdu se voptat, esli eště hledáte toho houslistu.....no ano, hledáme.....no tak to je dobře, páč vám jdu říct, že to místo nemůžu vzít, páč na housle vůbec neumim.....
Omlouvám se za OT.....

Montoya napsal:
...hnedka bych prilozil ruku k dilu...
Kľudne môžeš, vidím že si z ČT, nebolo by od veci navštíviť vrakovisko lokomotív a niečo súce nafotiť, ak máš záujem a neostane pri rečiach pošli SZ aby sme tu nerobili OT.

Na vrakovišti těžko něco nafotit. Tak to je v takovým stavu a vybraný, že to bude nadlidský úkol.

to Šnek: já si ty fotky vezmu a upravím to jako peršing, jestli se toho nechce chopit někdo jiný ;-)

Cab.363-078 je totožný s 362 co už máme,protože už je tam i elektronický rychloměr i když jiný.Pošlu a uvidí se.

Zdravím hoši tak jsem dneska vrhnul do stroje 363.078 v novém nátěru vlakem do zoo. Potřeboval bych nějakého borce který by mě stím nepíchnul aby se to stihlo do vánoc jako překvápko uvítám každou pomoc. Hlavně by to potřebovalo nový stroj jak vlastní cd cargo. Moc by se to hodilo :) kontakt by byl na icq 395351865

Otík11 napsal:
Zdravím hoši tak jsem dneska vrhnul do stroje 363.078 v novém nátěru vlakem do zoo. Potřeboval bych nějakého borce který by mě stím nepíchnul aby se to stihlo do vánoc jako překvápko uvítám každou pomoc. Hlavně by to potřebovalo nový stroj jak vlastní cd cargo. Moc by se to hodilo :) kontakt by byl na icq 395351865

A fotky mas?

Otík11 napsal:
jj dík pustil jsem se do čumáku a zatím pohoda ale jako u každého modelu předky jsou v pohodě. Nemáš náhodou fotky řady 350 na nový model?

Cumak ti pojde, ale boky naviazat presne na ram a strechu:D
350 mam, ale tie uz mam v plane ja:wink:
Fotecky mas pekne, len si daj hlavne zalezat. Ta masina si to zasluzi.

Back
Nahoře