Cabview

Ešte dodám že veľké poďakovanie patrí p.Dráčikovi, ktorý umožnil fotenie a musel som fotiť na 3x kým som bol spokojný s výsledkom. Kevin a Haldo odviedli kus dobrej práce na finálnej podobe

Naposled editoval moderátor:
tá kabína na 263 je pre mňa osobne oveľa lepšia ako tá predošlá. tá síce tiež nebola zlá ale vadilo mi na nej to zelené plátno čo čo to bolo vpredu na skle :) ale diky chlopi aj za to. a ako vidím, updatu sa okrem kabíny dočkal aj mobil :D 3110classic vystriedala 5800 :) este raz diky vsetky zainteresovanym

Zdravím, ach jo, ta hlava děravá, nevíte prosím, kde se přepisoval, či psalo nastavení pohledu z okna v kabině klávesou 5?
Dan

Martens napsal:
Dane, je to v engu - část HeadOut.
Díííky, už jsem si vzpoměl, jen HeadOut jsou šipky a kl. 5 je v odstavci
Inside (
PassengerCabinFile ( csd_T478_2080.s )
PassengerCabinHeadPos ( -1.7 3.0 -3.37 )
RotationLimit ( 0 190 0 )
StartDirection ( 0 0 0 )
A teď ještě vychytat pozici, ty hodnoty výš jsou ze 742-jky, nevím která Brdotka má pohled 5kou abych ho vykopčil.:D

Dan J. napsal:
A teď ještě vychytat pozici, ty hodnoty výš jsou ze 742-jky, nevím která Brdotka má pohled 5kou abych ho vykopčil.:D
A co vokopčit pravý pohled a dát mu opačnou pozici? Takže Když pravý pohled je 1.7 3.2 6.45, levý bude -1.7 3.2 6.45, ne? ;)

JJ, taky jsem to tak udělal, jen jsem psal tady, že to není správně, kdyby si tu hodnotu chtěl nekdo skopčit zde a dát ji na T478.2. :D Jinak tu poslední hodnotu jsem si dal 6.52, ponevač ten pohled byl moc blízko dveří.
Dan

Ceske masiny zvnutra skoro vobec nepoznam, tak technicka otazka ....

Rusne radu 362 su vybavene LS IV alebo LS90 alebo aj aj???

Ahojte chlopy.

Nenamete prosim Vas niekto foto stanovista x6x v noci??? nakolko sa blizime s cabom do finale a momentalne uz len chyba cablight, neviem najma ako je rozsvietena vysielacka .... Dik.

KuroSV napsal:
Ahojte chlopy.

Nenamete prosim Vas niekto foto stanovista x6x v noci??? nakolko sa blizime s cabom do finale a momentalne uz len chyba cablight, neviem najma ako je rozsvietena vysielacka .... Dik.

Zdravím,
zítra mám noční šichtu na Bertě, tak Ti to nafotím. ;)

David

Měl by to být normální pravý a levý pohled,akurát kamery jsou otočeny dozady a čumákujou z pozice těch venkovních kamer....kdysi tohle řešení bylo použito na nějakém cabu tuším z tauruse

Jenže v tom případě, je to vetší zlo, než normální pohledy, poněvač čumět jen do kamer? No, je to věc názoru, ale koukat jen dopředu jako kůň a nomoct se podíval vlevo ani vpravo přes okna kabiny? Jak říkám, věc názoru.;)
Dan

Back
Nahoře