Cabview

Tak pánové, Mráča si pro Vás připravil kabinu 751 335, Bohužel však neměl materiály na noční kabinu a tak jsem se nabídl že to dodělám. Kabina je téměř připravena k vydání. Tudíž do Nového roku bude venku :-)
Malá ukázka :-)

http://jpeg.cz/images/2013/12/25/x7DAY.jpg

Paráda! Je to fajn, že máme k 335 origo kabinu. Existuje ještě ta mašina? David to bude vědět. Stála vzadu u nás v SOKVčku.

Hmmm, jak tak koukám, přidávat sem nějaké příspěvky asi nemá cenu, když to nemá žádnou odezvu a nemám možnost se dovědět náš názor, postřehy, komentáře, nápady... Ono možná bude lepší nic neukazovat a syslit si to pro sebe :)

viaxern napsal:
Hmmm, jak tak koukám, přidávat sem nějaké příspěvky asi nemá cenu, když to nemá žádnou odezvu a nemám možnost se dovědět náš názor, postřehy, komentáře, nápady... Ono možná bude lepší nic neukazovat a syslit si to pro sebe :)

Ale naopak, zkus postnout peršinga, a uvidíš jak se komentáře pohrnou... ;)

No, to se dalo čekat, že když pak člověk napíše něco takového, tak se všichni hned ozvou, jak je to strašně moc zajímá ;)

Tak asi každý čekal, že se bude kabina vydávat na Vánoce a teď když dáreček žádný nebyl, tak po Vašem napsání se někdo zeptal, kdy se vydá :)
Taky bych byl moc rád za uveřejnění této kabiny :)

Pánové zdravím.
Nevím jak jiným, ale mně se začala poslední dobou ztácet v MSTS kabina a zůstanou mi například jen budíky, dělá mi to ve větších stanicích. Je nějaká možnost, jak zvednou parametr v MSTS, aby ni neshazoval kabinu z obrazu?
Dan

Dane, jakou velikost má frontend? Tuším byl podobný problém kdysi dávno s kabinou na rosničku, kde byl hires front- pokud se nepletu. Tak jestli to nemůže být stopa.

Martens napsal:
Dane, jakou velikost má frontend? Tuším byl podobný problém kdysi dávno s kabinou na rosničku, kde byl hires front- pokud se nepletu. Tak jestli to nemůže být stopa.
Je to kabina na 731 z TBP. ale dělají to všechny i z webu od Hekla, neboli takto, kabina se normálně zobrazí, ale po určité době jako by MSTS nestíhal, a kabina zmizne a zůstane jakoby patvar, někde tu je i screen, který jsem sem kdysi dával v domění, že jde jen o chvilkovou záležitost. Pak se za velkou stanicí zase objeví. Vím, že jde v aktivitě kabina vypnout nějakou klávesovou zkratkou, ale zaboha už nevím jak, že bych ji vyzkoušel takto shodit a nakopnout?
Dan

Ahoj,
kabina v MSTS lze vypnout tlačítky Shift+1 (1 je ta, jak se přelézá do kabiny, ne na numerické klávesnici) :)

Back
Nahoře