Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak se musím připojit také, R 780 nemá chybu!!!!Mě to teda nespadlo nikde.Do dalších takhle pěkných aktivit přeji mnoho úspěchů.Zababa napsal:No původně sem tam měl všechno jako traffic, i s použitím servisu 1 apod., ale to už mi nefungovalo skoro vůbec, chcíplo to už v Prdicích u perónu, v editoru však všechno funkční, ale možná že to e mym kompjůtrem, nevim no, kařdopádně dík za příspěvek![]()
Ano myslíš správně už jsme skoro PRAHA!!!Zababa napsal:Banán: Však i Hovorčovice jednou hlavní město pohltí (pokud sou to ty Hovorčovice, na který právě myslim)...Samozřejmě moc děkuju, čekal sem fakt spíš tu kritiku ňákou všelijakou...
Mě ta aktivita taky pořád padá v HK. Přijedu tam v 9.18 a stojím u peronu ,no a v 9.20 mě vyskočí hláška úkol nesplněn byl jsi pomalý. Přitom příjezd je 9.17 - 20 a odjezd v 9.24 tak nevím kde je chyba.nebulus napsal:R 780 mi raz spadol v HK, asi kvôly rozhlasu, ináč pohoda. Výpravca s červenou zástavkou existuje aj ako servisné vozidlo ( autorom je Michal ).
Mne to spadlo pri priblížení sa k nástupišťu, v okamihu keď sa mal spustiť rozhlas. Takto mi to padá aj inokedy v náročných aktivitách. S časom príjazdu som problém nemal, ale faktom je že som išiel dosť na maximum.Matýsek napsal:Mě ta aktivita taky pořád padá v HK. Přijedu tam v 9.18 a stojím u peronu ,no a v 9.20 mě vyskočí hláška úkol nesplněn byl jsi pomalý. Přitom příjezd je 9.17 - 20 a odjezd v 9.24 tak nevím kde je chyba.
Tak už jsem přišel na to proč mi to v HK padalo. Já jsem vždy zastavoval na konci nástupiště a tam mě to ukončilo ,no tak jsem zkusil zastavit na začátku a jde to. Chtělo by to v tom HK napsat kde se má zastavit.Zababa napsal:Matýsek: Tak to je divný, ono si to totiž občas dělá, co chce, jak tak postupně zjišťuju, ale tohle by šlo možná odstranit zvětšenim kruhu okolo bodu umístění události č.18 "prijezd HK" třeba na 5 metrů, nic jinýho mě nenapadá, ono jak to tak všelijak skáče, tak to ten bod asi ňák přeskočí nebo co a v tomhle případě to ignoruje tvuj příjezd, je to divný, ale asi to tak bude :?:
Nebulus: Výpravčí s práporem, no to je super, hned ho vyzkoušim v další rozpracovaný aktivitě!
Fabio: No heleď, zrovna pracuju na aktivitce na trati 183..., víc nepovim!![]()
![]()
![]()
Maximální rychlost 10Km/h než čelo vlaku mine přejezd a dává se návěst "pozor".Borek napsal:Co se dela na draze, kdyz je porouchany prejezd ?Nevim ted jmeno zastavky, ale je zastavkova budova a hned za ni prejezd a tam me to vzdycky vykopne. Troubim, jedu 30, ale nic nepomaha, porad failed...