Aktivity Zababa

Zababa

Cestující
Zdravim všechny virtuální nádražáky, vytvořil sem svoje první dvě aktivity - rychlik Pardubice-Jaroměř a osobak Letohrad-Usti n. O. a zpět, snad jich bude i víc, budu rád za jakoukoliv kritiku a rady, pište zde, dík!
Odkaz je v burze - aktivity pro trať BP.

musím uznať skvele aktivity jak sa povie vjednoduchosti je krasa perfektne vyriešeny provoz v hradci fakt super

Zdravím, i já musím říct, že se mi aktivita fakt líbila. (ty rozhovory bych spíš typoval někde u nás v okolí Ostravy :D :D :D ) ake vážně, fakt slušná aktivita. Jen tak dál. :D Dan

No jo, ty hlášky, doufám, že se to někoho nedotklo, je to myšlený samozřejmě jen ze srandy :D Jinak, taky vám aktivita R 780 chcípne v Hradci na pardubickym zhlaví? Nebo je chyba pouze na "mém příjmači"? Jo a dík za pochvaly, to sem fakt nečekal!

Zababa: aktivita R780 super, tak jsem se jiz dlouho nepobavil. Aktivita mi taky chcipne v HK ale to na zhalvi presne opacnem.
Jinak casem by nebylo naskodu odstranit Loose Consist, hodne to snizuje FPS, taky nazev consistu " mracoun s 3ma" neni moc dobry, nazev by to chtelo kratsi treba "749+3B" apod., ale na to ze je to prvni aktivita, vice nez dobre

EDIT (20.10), nechce sa mi sem pchat novy prispevek:
Co bude jako dalsi? Uz se tesim, Tvoje aktivity maji takovy smrnc a ne typicke nudne zapletky typu odkolonovka Pha-Nymburk-Kolin-Pardubice-HK(-Tyniste-Chocen-Usti-Letohrad - no ale ja mam asi co rikat)

Naposled editoval moderátor:
No původně sem tam měl všechno jako traffic, i s použitím servisu 1 apod., ale to už mi nefungovalo skoro vůbec, chcíplo to už v Prdicích u perónu, v editoru však všechno funkční, ale možná že to je mym kompjůtrem, nevim no, kařdopádně dík za příspěvek :wink:

Zababa napsal:
No původně sem tam měl všechno jako traffic, i s použitím servisu 1 apod., ale to už mi nefungovalo skoro vůbec, chcíplo to už v Prdicích u perónu, v editoru však všechno funkční, ale možná že to e mym kompjůtrem, nevim no, kařdopádně dík za příspěvek :wink:
Tak se musím připojit také, R 780 nemá chybu!!!!Mě to teda nespadlo nikde.Do dalších takhle pěkných aktivit přeji mnoho úspěchů.

Banán: Však i Hovorčovice jednou hlavní město pohltí (pokud sou to ty Hovorčovice, na který právě myslim)... :) Samozřejmě moc děkuju, čekal sem fakt spíš tu kritiku ňákou všelijakou...

R 780 mi raz spadol v HK, asi kvôly rozhlasu, ináč pohoda. Výpravca s červenou zástavkou existuje aj ako servisné vozidlo ( autorom je Michal ).

Zababa napsal:
Banán: Však i Hovorčovice jednou hlavní město pohltí (pokud sou to ty Hovorčovice, na který právě myslim)... :) Samozřejmě moc děkuju, čekal sem fakt spíš tu kritiku ňákou všelijakou...
Ano myslíš správně už jsme skoro PRAHA!!! :( Jinak doufám že přibudou aktivity podobné těmto dvěmi!!!

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
R 780 mi raz spadol v HK, asi kvôly rozhlasu, ináč pohoda. Výpravca s červenou zástavkou existuje aj ako servisné vozidlo ( autorom je Michal ).
Mě ta aktivita taky pořád padá v HK. Přijedu tam v 9.18 a stojím u peronu ,no a v 9.20 mě vyskočí hláška úkol nesplněn byl jsi pomalý. Přitom příjezd je 9.17 - 20 a odjezd v 9.24 tak nevím kde je chyba.

Matýsek napsal:
Mě ta aktivita taky pořád padá v HK. Přijedu tam v 9.18 a stojím u peronu ,no a v 9.20 mě vyskočí hláška úkol nesplněn byl jsi pomalý. Přitom příjezd je 9.17 - 20 a odjezd v 9.24 tak nevím kde je chyba.
Mne to spadlo pri priblížení sa k nástupišťu, v okamihu keď sa mal spustiť rozhlas. Takto mi to padá aj inokedy v náročných aktivitách. S časom príjazdu som problém nemal, ale faktom je že som išiel dosť na maximum.

Matýsek: Tak to je divný, ono si to totiž občas dělá, co chce, jak tak postupně zjišťuju, ale tohle by šlo možná odstranit zvětšenim kruhu okolo bodu umístění události č.18 "prijezd HK" třeba na 5 metrů, nic jinýho mě nenapadá, ono jak to tak všelijak skáče, tak to ten bod asi ňák přeskočí nebo co a v tomhle případě to ignoruje tvuj příjezd, je to divný, ale asi to tak bude :?:

Nebulus: Výpravčí s práporem, no to je super, hned ho vyzkoušim v další rozpracovaný aktivitě! :D

Fabio: No heleď, zrovna pracuju na aktivitce na trati 183..., víc nepovim! :lol: :lol: :lol:

Zababa napsal:
Matýsek: Tak to je divný, ono si to totiž občas dělá, co chce, jak tak postupně zjišťuju, ale tohle by šlo možná odstranit zvětšenim kruhu okolo bodu umístění události č.18 "prijezd HK" třeba na 5 metrů, nic jinýho mě nenapadá, ono jak to tak všelijak skáče, tak to ten bod asi ňák přeskočí nebo co a v tomhle případě to ignoruje tvuj příjezd, je to divný, ale asi to tak bude :?:

Nebulus: Výpravčí s práporem, no to je super, hned ho vyzkoušim v další rozpracovaný aktivitě! :D

Fabio: No heleď, zrovna pracuju na aktivitce na trati 183..., víc nepovim! :lol: :lol: :lol:
Tak už jsem přišel na to proč mi to v HK padalo. Já jsem vždy zastavoval na konci nástupiště a tam mě to ukončilo ,no tak jsem zkusil zastavit na začátku a jde to. Chtělo by to v tom HK napsat kde se má zastavit.

Matýsek: No to by na to nemělo mít vůbec vliv, na začátku koleje, na kterou v HK přijedeš, je bod, kterej musíš nejpozdějc do 9.20 přejet, jinak to v těch 9.20 ukončí úkol neúspěšně, chová se to věru zvláštně teda ale, ach ta elektronika :lol:

Co znamená "zastav těsně před přechodem" ? Dle mého je to ten přechod v přední části nástupiště v Pardubkách, ale ještě dobrejch pár desítek metrů před mi to vyhodilo "Activity failed" a šlus..

Borek: Tady se jedná o první přechod (ve směru jízdy samozřejmě) ze dvou, který sou cca v úrovni šturců, je to naproti kiosku na prvnim perónu :wink: No ale to "Activity failed", nejspíš se to asi nelíbí tomu kompjůtru, ono to u každýho funguje jinak, je to hrůza :?

Co se dela na draze, kdyz je porouchany prejezd ? :) Nevim ted jmeno zastavky, ale je zastavkova budova a hned za ni prejezd a tam me to vzdycky vykopne. Troubim, jedu 30, ale nic nepomaha, porad failed...

Borek napsal:
Co se dela na draze, kdyz je porouchany prejezd ? :) Nevim ted jmeno zastavky, ale je zastavkova budova a hned za ni prejezd a tam me to vzdycky vykopne. Troubim, jedu 30, ale nic nepomaha, porad failed...
Maximální rychlost 10Km/h než čelo vlaku mine přejezd a dává se návěst "pozor".

Back
Nahoře