Aktivity Zababa

plukas napsal:
Zababa napsal:
Stan napsal:
Proč mně aktivita Nisa tvrdí,že chybějí 3 consisty z trati 183(podle označení)? Spustit jde,jen se doufám nezadrhne na cestě.Také nějaký problém se servisem.Stan

Aktivita Nisa furt něco povidá, už mě s tim pěkně štve. No, zkusil sem smazat všechny consisty, trasy, servisy i traffiky, co sem v MSTS měl, trať 183 přesunul z ROUTES pryč, rozbalil sem pouze Nisu a nic to nepíše, dokonce i ActAnalyzer je zticha, aktivita jde pustit. Tak se to chová ale na mym kompjůtru, nevim, proč to tam tobě mumlá tyhle ptákoviny. Kdy sis aktivitu stáhnul? Cca kolem sedmý ráno sem ji editoval, mohlo by to bejt třeba tím - viz.výše... Zkus to stáhnout znova a pustit a kdyby to kravilo dál, napiš názvy chybějících consistů, pokusím se s tim něco udělat.

A co loose consisty? ty ti taky nic nepíšou :-)

Tak loose consist je tam jen jeden a ten mlčí :lol:

No, kdybyste tu mou Nisu ubohou někdo nááhodou dojel do konce bez technickejch potíží, dejte dyštak vědět, jó?

Tak aktivita Nisa mě už neštve, ale přímo se.e! Přišly mi zprávy od pár hráčů, že je to nechce pustit přes Hradec směr Týniště - zůstali stát u odjezdovýho návěstidla. Když sem před chvilkou aktivitu znova stáhnul, rozbalil a jel, tak mě to přes HK normálně pustilo. Je tu někdo, kdo to hrál a Hradcem projel? Popřípadě nevíte, čím by to mohlo bejt? Na to už sem fakt krátkej... :(

Já zatím nehlásím žádné problémy, ale jsem zatím v Opatovicích na příjezdu (projel jsem stůj asi o 1, slovy jeden metr :x ) - takže uvidim, jak to půjde dál a napíšu :wink:

Jinak aktivita se mi moc libí, jen tak dál! :salut:

Tak já jsem před Chocní a taky žádný problém,aktivita je moc pěkná!!!!! :D

Jé, no že by taky ňáký pozitivum? :P Tak to sem rád, že to zatim jede, uplně nejradši bych ale byl, kdyby někdo napsal něco jako třeba "Sem v Brně a jdu po výlezu z Esa do Pegasu na pívo (jestli ta hospoda eště existuje...)" :lol: nebo tak něco, aby ta aktivita taky aspoň někoho potěšila a ne jen štvala :( Dík!

Taxem v Brně(teda už včerá),aktivita jen s jedním zádrhelem,když sem se vracel na Hradec nechtělo mi to ani zaboha načíst 750.235,toš sem ji vyměnil a pak už do Brna bez problému,ani sem nedával sejva(zapoměl sem).Česká Třebová byla dost plná a i přesto no problém.Líbilo se mi tam pěkně udělaný zprávy pro strojvedoucího.... tonik

Zababa napsal:
Tak aktivita Nisa mě už neštve, ale přímo se.e! Přišly mi zprávy od pár hráčů, že je to nechce pustit přes Hradec směr Týniště - zůstali stát u odjezdovýho návěstidla. Když sem před chvilkou aktivitu znova stáhnul, rozbalil a jel, tak mě to přes HK normálně pustilo. Je tu někdo, kdo to hrál a Hradcem projel? Popřípadě nevíte, čím by to mohlo bejt? Na to už sem fakt krátkej... :(
Já to nejel, ale zeptám se, jestli se náhodou na tom zhlaví nepohybuje blokovací servis ???
Pokud ano, mohlo by se opět jednat o nestejný soubor servisu a v tom případě je třeba zkontrolovat, jestli autor aktivity nebo ti hráči, co jim to zlobí, nemají jiný než který je v TBP ( porovnat binárně !!! ).
Už tu ten problém jednou byl a příčina byla právě v tomto modifikovaném servisním vozidle.

bob57_cz napsal:
Zababa napsal:
Já to nejel, ale zeptám se, jestli se náhodou na tom zhlaví nepohybuje blokovací servis ???
Pokud ano, mohlo by se opět jednat o nestejný soubor servisu a v tom případě je třeba zkontrolovat, jestli autor aktivity nebo ti hráči, co jim to zlobí, nemají jiný než který je v TBP ( porovnat binárně !!! ).
Už tu ten problém jednou byl a příčina byla právě v tomto modifikovaném servisním vozidle.

Jó ty myslíš, jak sem v minulý aktivitě použil ten mnou upravenej Servis1(To byla taky pěkná blbost, ve finále sem zjistil, že aktivita funguje uplně stejně i s tim původnim servisem1... :roll:) Taky mě to napadlo, ale žádnej Servis1 sem do hráčovy jízdní cesty nedával, jako blokovací servisy návěstidel sem použil vždycky Servis2, tak nevim, jestli to na to i tak může mít vliv?

Tonik napsal:
Taxem v Brně(teda už včerá),aktivita jen s jedním zádrhelem,když sem se vracel na Hradec nechtělo mi to ani zaboha načíst 750.235,toš sem ji vyměnil a pak už do Brna bez problému,ani sem nedával sejva(zapoměl sem).Česká Třebová byla dost plná a i přesto no problém.Líbilo se mi tam pěkně udělaný zprávy pro strojvedoucího.... tonik

Diky diky, sem rád, že se to už hlo konečně trochu z místa :lol: ! S tou 235-kou - jestli třeba nemáš po aktualizaci trainsetu BP 6.1 jen nahranej ENG soubor, ale mašinu nikde, já sem si před aktualizací zapomněl stáhnout cd_B2, páč se nějak nemůžu dostat na kankův web, a pak mi to samozřejmě dělalo přesně to, co tobě, ale nevim, jen mě to napadlo, rady já na rozdávání zrovna moc nemam, jak je vidno z problémů mých aktivit... :roll:

Naposled editoval moderátor:
Bedlisch napsal:
Čouda napsal:
Aktivitka s brejlovcem to mě láká. Nejezdily brejle až do PCE? Jinak pane Šemora hodláte postavit trať do Liberce jak jste kdysi psal?
V 80-tých letech jezdily brejle do PCE na R683, ostatně JŘ 1988/89 viz http://www.zelpage.cz/gvd/1988/030_05.jpg kde v HK je jen 7min pobyt, kdyžto v PCE to pak stojí 16min http://www.zelpage.cz/gvd/1988/010_06.jpg.
V opačným směru jezdily brejle z PCE na Sp988 http://www.zelpage.cz/gvd/1988/030_02.jpg

Jó, 80-tý léta, to se to jezdilo uplně jinak, nebyly žádný nový umělohmotný pendolína, regionóvy a já nevim co ještě, ale jezdily pořádný mašiny, který se dneska šrotujou (la pardone příznivcům moderních strojů... :D)!

bob57_cz napsal:
Zababa napsal:
..jako blokovací servisy návěstidel sem použil vždycky Servis2, tak nevim, jestli to na to i tak může mít vliv?
Právě servis2 byl modifikován.
Hm hm hm, tak to bude asi ono, já mam ovšem servis2 z DVD BP - "Type ( Bar )", tak pokud někoho zlobí neprůjezdnej Hradec, ať si to zkontroluje a popřípadě správně nahradí, díky Bobe.

A není jednodušší vydat opravu přímo u Tebe jakožto autora? Není asi z uživatelského hlediska normální, aby kolovaly dvě stejně pojmenované, ale odlišně definované verze Servis2.

A nebo upravit aktivitu tak, aby využívala servis2 z DVD BP.

Martens:
Já ale autor odlišnýho servisu2 nejsem, přepisoval sem servis1 k aktivitě Manipuláček, ale nakonec to pro její správnej chod stejně nebylo potřeba - viz moje starší příspěvky. Jinak ona aktivita Nisa, ve který se naskytnul ten problém se servisem2, používá servis2 z DVD TBP, jinej servis2 ve svym trainsetu nemam a ani sem ho nikdy nijak neupravoval, problém je zřejmě u těch hráčů, kteří problémový servis2 vlastní (pokud to tím tedy opravdu je).

Zababa napsal:
Martens:
Já ale autor odlišnýho servisu2 nejsem, přepisoval sem servis1 k aktivitě Manipuláček, ale nakonec to pro její správnej chod stejně nebylo potřeba - viz moje starší příspěvky. Jinak ona aktivita Nisa, ve který se naskytnul ten problém se servisem2, používá servis2 z DVD TBP, jinej servis2 ve svym trainsetu nemam a ani sem ho nikdy nijak neupravoval, problém je zřejmě u těch hráčů, kteří problémový servis2 vlastní (pokud to tím tedy opravdu je).
Tak pak je to jiná a už je to jenom důsledek toho, když se takto distribuují stejné soubory s odlišným nastavením. Tohohle bychom se měli vyvarovat.

Martens napsal:
Zababa napsal:
Martens:
Tak pak je to jiná a už je to jenom důsledek toho, když se takto distribuují stejné soubory s odlišným nastavením. Tohohle bychom se měli vyvarovat.
Já vim, udělal sem onehdá pěknou blbost, teď už bych nic takovýho znova nedělal samozřejmě :eek: Měl sem k tý aktivitě (Manipuláček) ale přidanej návod s varováním, že pokud si v trainsetu "můj servis1" dotyčný hráč ponechá, může mu to dělat problémy v jiných aktivitách, no asi to nestačilo... Jediná změna byla zvýšení rychlosti z původních 30km/h na 70km/h.
Podotýkám ale, že šlo o Servis1, ne o Servis2, o kterym psal Bob.

Zababa napsal:

Jedu to chvíli, Hradcem jsem projel bez problémů a jsem na výjezdu na Týniště...

Miran napsal:
Zababa napsal:

Jedu to chvíli, Hradcem jsem projel bez problémů a jsem na výjezdu na Týniště...
Tak to je dobře, pokud pojedeš až do konce a dojedeš do Brná, dej vědět :?: :D

Zababa napsal:
Tonik napsal:

Diky diky, sem rád, že se to už hlo konečně trochu z místa :lol: ! S tou 235-kou - jestli třeba nemáš po aktualizaci trainsetu BP 6.1 jen nahranej ENG soubor, ale mašinu nikde, já sem si před aktualizací zapomněl stáhnout cd_B2, páč se nějak nemůžu dostat na kankův web, a pak mi to samozřejmě dělalo přesně to, co tobě, ale nevim, jen mě to napadlo, rady já na rozdávání zrovna moc nemam, jak je vidno z problémů mých aktivit... :roll:

Jo,díky za radu,máš pravdu,měl sem tam eng,s,sd ale ace soubory nikde!Jak je toto možný,newim :eek: ,už je opraveno. dik Tonik

Back
Nahoře