Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Co s tím mám dělat ? Co mám dělat s tím, že polovina Hulína je ve čtverci přes 1700 objektů a proto jsem tam neosazoval ani námezníky, protože na těch mnoha kolejích, když tam například Dan naskládá všelijaké vlaky, tak už to bude i tak přetížené. Hodonín jsem dnes také ukončil na 1600 objektech a stále by to tam ještě hodně baráků na pozadí sneslo. A také jsem sem kvůli hratelnosti neosazoval dalších nějakou stovku námezníků. Na videu je vidět, že i OR má místy co dělat a jak se jedoucí vlakové soupravě "natahují kšandy". Zkrátka stavění je o kompromisech a úplně vše za každou cenu tam protlačit nelze. Třeba někdy v budoucnu se naučím modelovat a tím odpadne mnoho poslepovaných modelů a pár set objektů by se dalo ušetřit a pak mohou být i přestavníky. Ale jaksi současně nemohu dělat vše. Jen to osazovaní zabere veškerý čas.Většina AI, které potkám, jedou krokem, nebo stojí. Zbyňku, trať je perfektní, jen mě chybí u výhybek přestavníky či výhybková tělesa. Co s tím budete dělat? V ukázce jste jel vlevo, proč?
Milan
Jinak tyto tratě jsou banalizované a je úplně jedno jestli jedu vlevo nebo vpravo. Pamatuji si jednou, když se ještě jezdilo vlevo, tak s jedním rychlíkem jsme jeli z Přerova do Hranic celou cestu vpravo. Tak proč by se nemohlo tak jet z Přerova do Otrokovic ?