Bobe57, opět jsi přesvědčil o své výjimečnosti a dokonalosti. Ovšem netvrdíš nic jiného, než já - mezi uživateli bylo (a dosud je, proč by to mělo být jinak) rozšířeno několik vozidel (chci být optimista, proto říkám
několik) bez patřičné úpravy nebo s odprásknutou úpravou ENGu, co se týče použití předního / zadního sběrače podle MSTS-Bin (a nejen sběračů - pro úplnost). O defaultu jsem nepsal nic... Stahovaly se a znovu zvedaly nejspíš kalhoty, a to zásadně před vzdáleným brodem, když to chceš slyšet v souvislosti se sběrači a lokomotivami.

Informační hodnotu má tedy tvá věta o "správném nastavení dvousběračových mašin", což, voila, naznačuji i já -
řada modelů měla, než byly provedeny úpravy - k čemuž tedy pokorně a s omluvou přidávám lopaticky -
dle standardu MSTS-Bin. Je to takhle správně, šéfe?

Ještě se zeptám: to musíš pořád na všechny startovat jak čertík z krabičky? Co tě k tomu vede? Jestli máš náročné povolání, zkus se trochu odrelaxovat na nějakém zážitkovém pobytu - jestli chceš, pomohu ti zařídit nějaký víkendový welness u nás v Mariánkách. Jsou cenově dostupné, v příjemném prostředí, dobrou stravou... K mání jsou i velmi luxusní v pětihvězdičkových hotelích, pokud budeš chtít.
Pokud jsi ovšem prudérní od nátury, bojím se, že nic nepomůže.
Tady bych si dovolil...
https://www.spa.cz/marianske-lazne/hotel-maxim/antistres-program-3/