Dieselové lokomotivy od Pikka

Každa podbíječka je jiná, stejně jako peršing, ale Tax to stejně nikdy nepochopí...

mikulda napsal:
Regioshuttle ...
Regiosprinter jezdí do Kraslic.

Ano, jasně že Regioshuttle, to jsem pěkně popletl :) Ale kdo se má v těch obchodních značkách vyznat ;)

Všetko je to na jedno kopyto. Neforemné a nezáživné. Samozrejme kvalitu mu uprieť nejde, ale zlaté staré Škodovácke a ČKD tvary :)

Jasně, o nějakej ten stupeň je to otočený, ale to již bylo řečeno ve vlákně k dané trati 072. Nebo Ti nesedí ještě něco? Ale to raději v jiném vlákně, než v tomto :cool:

Pikku napsal:
Tak stroboskopy i maják 721.801 blikají jak mají, a copak nám to chybí? Ano, velký hektor v odlišném zbarvení. Tak tu je 721.111-3 z Brna. Víte někdo, zda tahle lokomotiva vůbec ještě fysicky existuje ??

Pikkue existuje. ze důkaz:
01.jpg

Chystáš se Pikku v dohledné době vydat ty Desira RJ? Zanedlouho začne tato společnost jezdit na trati 180, kterou máme v MSTS a tak se naskytne aktivitářům příležitost udělat aktivitu spěšného vlaku soukromého dopravce.

Vážení přátelé, tak jako se pachatel vrací na místo činu, i já jsem se vrátil ke svým prvotinám. Proto se objevila zcela předělaná rosnička i malý a velký hektor. Zbývalo jen odstranit dluh z listopadu 2004 a vrátit se k mému úplně prvnímu modelu pro MsTS - lokomotivě 703 045-5 z lovosické výtopny. Léta ubíhala, lovosická výtopna dnes již neexistuje a mí kamarádi a známí co tam pracovali pracují pro nástupnické firmy nebo dělají jinou práci. A tak nakonec zbylo jen to prasátko v MsTS v šest let staré podobě. Na screeny se můžete podívat zde:
81653cc432f58a7e16dbcda40939b2bf.jpg

a zde:
3919476fd6f4f840e9e234a8f5bb9a36.jpg

Lokomotiva jezdí vcelku slušně, má svojí neanimovanou kabinu (i noční!) a na topírenský posun se náramně hodí (no,na nic jiného asi ne :) ). Neznamsebe tyto lokomotivy pojal zeširoka, plánuje postavit celou řadu, některé kousky má již hezky rozpracované, ale tuhle jsem mu musel prostě vyfouknout - snad se na mě nebude proto zlobit :) Původní model je umístěn v TBP a tak můžete porovnat rozdíly. Model bude zveřejněn samozřejmě po řádném otestování a po odladění enginu, stejně jako nové modely řady 710 a 721.

Ještě dodatek ke žloutenkovým desirům - jedná se o tzv.pětiminutový skin, tak nevím, jestli si zveřejněním neudělám ostudu. Jestli má někdo zájem, klidně mu to celé přepustím :)

Zdravím,

Mám Desiro RJ nafocené ze všech stran, ale nemám kdy skinovat. Byl by zájem o fotky?

Honza

Ronoath napsal:
... Mám Desiro RJ nafocené ze všech stran ...

lukas matura napsal:
Já mám zase desiro RJ nafocen 1 bok.

Pánové, fotografií zas až tak moc netřeba, model Matthiase Pichlera je z roku 2003, má textury velikosti 512x512 a vzhledem k použitému stylu stavby mám dojem, že s tím moc dělat nepůjde. Originál německé desiro je v několika versích zde . Model jako takový zas úplně špatný není, má snad i zvuky a kabinu, ale dneska je to o něčem jiném. Pokud moc a moc toužíte po žlutém desiru, domluvím se s někým, aby to zveřejnil a zaštítil, já s tím zas tak moc spojovaný být nemusím :)
Když tu řešíme moje repainty, tak u Stadlera je jiný problém - německých free modelů je ke stažení několik, ale všechny jsou příšerné kvality. Kvalitní model, který jsem skinoval, jsem dělal na zakázku pro člověka, který si kupuje addony Protrain a v jednom z těchto payware addonů byl právě Regioshuttle. Takže berte to spíš jako moji relaxaci po stavbě ;) Navíc - oba typy vozidel byly zatím jen půjčeny a polepeny foliemi, takže kdoví, jak budou vypadat vozidla "opravdová" :)

Jednou z výhod MsTS je i to, že se můžeme podle přání vrátit v čase o nějaký ten pátek nazpět. To je případ i následujících screenů. V červnu 2008 se mi povedlo v Rynolticích na trati 086 (úsek Jablonné - Liberec, autor MsTS trati Petr Holub) zachytit libereckého lachtana 714 203-7 jedoucího jako Lv :) Za fotografie tohoto stroje děkuji Kadrovi, za spolupráci na modelu a technické konsultace Vrbamovi a Neznamsebemu. Model má cca 14 tis polygonů a váš PC zatíží necelými čtyřmi Kujus a je připraven i v otočené versi. A teď slíbené obrázky:

115bd340bfffeaa41052bf838d381a49.jpg
a828bdcbeacef22559db7062352ec38d.jpg
77f6ca3ae88b17a5556eac57812d1638.jpg
c1d4631b2f8b89299f4dee6a4dbf9998.jpg

Vypadá to veľmi skvele, gratulujem Pikku, len mám pri zhliadnutí počtu Tvojich posledných diel jednu otázku, prepustíš mi Tvojho dodávateľa času ? :D

Je to malinko mimo mísu pikkovo mašinek, ale v jak zde pikku psal ,pracuji na celé řadě prasátek a zde se rísuje již první exemplář : http://modely-msts.ic.cz/forum/showthread.php?tid=130&page=2

Jinak pikku Ta Veselá kráva se ti moc podařila, krásnej stroj.

Pikku, neuvěřitelné!!!

Fotky kabiny nafotím v brzké době. Kamarád na 714 jezdí a tak mu řeknu o co jde a dovolí mi, udělat pár důležitých fotek. Horší to bude se zvukama.

Pikku, takový krásný model a já hlupák jezdím v Trainzu. Tohle mě zkrátka změnilo herní "priority". Děkuji za krásný model. Nafotím i nějaké 714 ex PJ Tišnov.

Back
Nahoře