Vážení přátelé, tak jako se pachatel vrací na místo činu, i já jsem se vrátil ke svým prvotinám. Proto se objevila zcela předělaná rosnička i malý a velký hektor. Zbývalo jen odstranit dluh z listopadu 2004 a vrátit se k mému úplně prvnímu modelu pro MsTS - lokomotivě 703 045-5 z lovosické výtopny. Léta ubíhala, lovosická výtopna dnes již neexistuje a mí kamarádi a známí co tam pracovali pracují pro nástupnické firmy nebo dělají jinou práci. A tak nakonec zbylo jen to prasátko v MsTS v šest let staré podobě. Na screeny se můžete podívat zde:
a zde:
Lokomotiva jezdí vcelku slušně, má svojí neanimovanou kabinu (i noční!) a na topírenský posun se náramně hodí (no,na nic jiného asi ne

). Neznamsebe tyto lokomotivy pojal zeširoka, plánuje postavit celou řadu, některé kousky má již hezky rozpracované, ale tuhle jsem mu musel prostě vyfouknout - snad se na mě nebude proto zlobit

Původní model je umístěn v TBP a tak můžete porovnat rozdíly. Model bude zveřejněn samozřejmě po řádném otestování a po odladění enginu, stejně jako nové modely řady 710 a 721.
Ještě dodatek ke žloutenkovým desirům - jedná se o tzv.pětiminutový skin, tak nevím, jestli si zveřejněním neudělám ostudu. Jestli má někdo zájem, klidně mu to celé přepustím