Dieselové lokomotivy od Pikka

"...CSD T475.1501 a 02 plus úžasný "krokodýl" T476.05..." - I suppose that you are still working over these locomotives or they are ready? Sorry for the question but I`m just a great fan of these old locos and I`m curious :) Sorry for writing in English...

Abych si napravil reputaci získanou zveřejněním starých modelů T3, rozhodl jsem se pro release balíku velkých hektorů. Jedná se o tzv.next gen modely s velkými texturami. Původně jsem měl v plánu ještě drobné úpravy vzhledu za pomocí nových metod, ale nakonec mě to přestalo bavit a model jde ven v původní podobě z loňského roku. Ve svém archivu mám ještě spoustu fotografií na současné slovenské stroje, takže kdyby byl náhodou zájem, stačí poslat SZ a nějak se domluvíme. A nakonec jako vždy nějaké obrázky:

df92ab1f6b5fe5c87015f5ed48717baa.jpg
8ac897e63dafddbff559a66c5c9a0e08.jpg
609b2056743fca94dc8079ea19d13df8.jpg

Pikku, ty Hektory najdu pod starým odkazem nebo je někde chyba, že se v downloadech neposunuly až nahoru?
Díky

Pikku
při stažení Hektora ve verzi CSD se stahuje verze ČD, mohl by jsi se na topodívat?
Jinak za Hektory bych chtěl poděkovat moc moc povedené modely děkuji Jirka

Opraven chybný odkaz je stažení ČSD verse. Pokud se vám nezobrazují nové modely, tak si vyčistěte cache prohlížeče.

Troška som sa začal baviť s 721 a zistil som že v engu je 9 jazdných stupňov a nadefinovaný živák. Ale v kabíne ktorú dokončujem je iba 8 stupňov a žiadne VZ. Tak ako to vlastne je?

Řekl bych, že podle zvuků, které jste s Dušanem nahráli, 8 stupňů, na prvním volnoběh. VZ hektoři neměli.

Vážení přátelé ano. Dnes je snad konečně vhodná chvíle ka dalším release. Na novinkách jsem jen participoval a nejsou to moje dítka. Pro příznivce motorových vozů je tu zajímavý motorák M120.1, přestavěný ze silničního autokaru ŠKODA 550. Jako zajímavost bych rád uvedl, že ho lze otáčet po směru jízdy tak jak potřebujete (chvála MsTS binu!). Model máme v MsTS díky ochotě Honzy Šmejkala, který ho vymodeloval proTRS. Jeho stránky jsou zde . (Uvidíte, co se třeba ještě pro MsTS chystá :) )
Druhé release je prvotina Juraje Prodaje, model dieselové lokomotivy T475.1501 a T475.1502. Na tvorbě modelu se kromě Juraje trochu podílel i Pikku, Neznamsebe konsultoval provedení některých konstrukčních uzlů, fotografické podklady dodal Mates, úpravu světel podle normy ČSD provedl Tadeus. Kabina i zvuky jsou beze změn převzaty z lokomotiv 742. (Nejsou lidi.) Odkud stahovat snad víte, přeji příjemnou zábavu všem. (A nakonec samozřejmě nějaké ty obrázky, že.)​

M120.1
1ef457cfa555545cefac723451cce7ee.jpg

T475.1
b24ed28dc0928427673dd87082fe5f54.jpg

A nezapomeňte se na mých stránkách podívat do sekce se screeny :)

Hezký den,
díky za nové modely pro MsTS. Autobus je super, byť bez kabiny. T475.1501 a T475.1502 udělaly alespoň mně moc velkou radost :)

Tom.

Díky moc za nové modely, obzvlášť za T475.1, nedávno som totiž zistil že niektoré 740 z nižších sérií mali len po jednej pozičke a tento model sa na to hodí.

Nie je za čo chlapci, rado sa stalo;) Ja chcem zase poďakovať Pikkovi za jeho pomoc a podstatný podiel na tom, že T475.1 vôbec vybehla na MSTS koľajnice. Ani sa nechcel napísať do readme, tak aspoň takýmto spôsobom díky, kamarát:cool:

Nejdřív jsem nechtěl reagovat ale teď už mi to nedá. Díky tobě za provedené dílo.:salut:
Na rozdíl od jiných jsi se dopředu neuváděl co všechno vytvoříš a jaká to bude paráda. A pak vyšel skvělý model. Tak to má být. Ukaž co je v tobě. Doufám že budeš dál pokračovat. Držím ti palce a doufám v trpělivost kterou si každy model zaslouží.

Tommy66 napsal:
....Na rozdíl od jiných jsi se dopředu neuváděl co všechno vytvoříš a jaká to bude paráda. A pak vyšel skvělý model. .....
A před ním spousta skinů, které jsou umne na webu.

nebulus napsal:
Na tú T475.1 by celkom pasovala kabína z 740, rozloženie budíkov bolo podobmé.

Ahoj. Ak je tomu tak, keď máte niekto podklady, pošlite mi ich prosím, rád spravím kabínu. Bolo by fajn, keby mala mašinka svoju vlastnú kabínu. Alebo že by už kabína pre 740 existovala?;) Ak hej, bol by som veľmi vďačný, keď ju jej autor privedie na svetlo verejného sveta:P

Na cabe 740 sa pracuje ( denná verzia takmer hotová ), dokonca mám aj fotku kapoty, kde sú podobné žlté pruhy. Keď to bude, tak jednotlivé farebné verzie nech si spraví kto aké chce, je to nad naše sily riešiť všemožné farebné mutácie kapôt 740.

Back
Nahoře