JurajP
Začátečník
Jasné. Určite potom rád spravím variáciu pre T475.1. Daj prosím vedieť, keď to bude aktuálnenebulus napsal:... jednotlivé farebné verzie nech si spraví kto aké chce, je to nad naše sily riešiť všemožné farebné mutácie kapôt 740.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasné. Určite potom rád spravím variáciu pre T475.1. Daj prosím vedieť, keď to bude aktuálnenebulus napsal:... jednotlivé farebné verzie nech si spraví kto aké chce, je to nad naše sily riešiť všemožné farebné mutácie kapôt 740.
Jezdilo to i na vlečce Vitany Byšice - ale tyto lokomotivy se vyráběly u mnoha výrobců a lišily se detaily - kryty motoru, délkou kapot, umístěním vzduchových jímek a vyráběly se nejen jako benzinové nebo naftové, ale i jako akumulátorové nebo parníduuso napsal:Zaujímavé...toto tuším bolo v modrom laku v Skloobale Nemšová.
To bylo jedním z cílů, tyto lokomotivy byly kromě posunu určené u DR i pro jednomužné vedení Mn vlaků, takže strojvedoucí nemusel lézt po mašině nahoru a dolů (zase asi z lokomotivy blbě vidělnebulus napsal:Tomu poviem nízkopodlažná mašina![]()
Hlavně zde zůstaly po skončení Druhé světové války - v Německu byly velice rozšířené.duuso napsal:... Je to zaujímavé, niekoľko ich doviezli aj do bývalej ČSSR.
nebulus napsal:...A ako si poriešil cab a zvuky?
Najlepšie s pekným domácim modelom sergejaPikku napsal:Až mě přejde mizerná nálada tak se snad vrátím.
Hehehe, to mne taky. už víš, jakou aktivitou nás potěšíš?T6791225 napsal:jj, to máš recht, taky mě hodně zaujal, už se na něj moc těším. Zajímalo by mě kdy bude ke stažení![]()