Dieselové lokomotivy od Pikka

Vzhledem k tomu že tyto vozy brázdily společně s "osmidveřáky" dlouho koleje 310-ky měl bych plán zase já na jednu fajn "komunistickou" aktivitu s osobním vlakem Olomouc-Krnov :D

Chtěl bych upozornit všechny retro-nadšence, že onen krásný model čtyřdveřové "Báje" je u Pikka ke stažení společně s update osmidveřáku...:D

Kontra napsal:
Chtěl bych upozornit všechny retro-nadšence, že onen krásný model čtyřdveřové "Báje" je u Pikka ke stažení společně s update osmidveřáku...:D

A proč to píšeš sem, když má Pikku vlákno "Osobní vozy od Pikka", de je to jiý napsáno?
Já sem se teď bezdůvodně těšil, že vydal Pikku nějaou dieselovou mašinu a ono nic.

Dokud se nedozvím, kdo upnul moje modely na veřejné úložiště, nepůjde ven ani kolo.

Tak jsem se dozvěděl, že zveřejnění modelů je trest za to, že neodpovídám na SZ tohoto fora. Tak se tu mějte krásně a děkuji vám všem

Naposled editoval moderátor:
Pretože Pikku dal zamknúť svoje vlákna, dám sem screen nového MVTV 2.2.001 ja. Samozrejme z Pikkovej dielne, to len tak, aby ste boli informovaní, o čo prichádzate vďaka svojmu hlúpemu a nerozvážnemu jednaniu

e9d264942b2009bd9a0c794d0028a576.jpg

Dobrý den mohl bych se zeptat kdy bude ke stažení 714 203 protože to je moc krásný model a mám o něj velký zájem. A nebo jestli je placený tak ho klidně koupím nebo jestli je za nějakou laskavost tak také nabízím pomoc

U modelu 714 se stále dolaďují jízdní vlastnosti. Vypadá to na Vánoce (a možná ty letošní :) )

Myslím, že můžem být vůbec rádi, že po posledním podrazu na Pikka se Pikku na nás slušné nakonec tak úplně nevysral. Jeho parádních modelů by bylo škoda, kdyby zůstaly v šuplíku, případně jen v úzkém kruhu "známých".

Díky Pikku

Tak tak...aneb já být vámi takticky držím pusu a trpělivě čekám...jestli vůůbec něco bude...nedivil bych se kdyby nebylo nic!

Nooo, na druhou stranu, abych se přiznal, taky slintám nad novými screeny a to jak ČD, tak ČSD v sekci motorové vozy a coby tvůrci aktivit z dob ČSD by se například hodil ten pracovní Hurvajs a aby toho nebylo málo, každý týden jsem jezdil kolem skutečného vozu v Pardubicích - Rosicích, kde ještě do předminulého týdne stál s vozy Ztr a Rt.;)

Před neuvěřitelnými osmi lety, na Štědrý den 2004, se na stránkach Filipa Havla objevilo ke stažení několik modelů. Jeden z nich byl i MŮJ NAPROSTO PRVNÍ vytvořený model pro MsTS, který vznikl za obrovské podpory admina tohoto fora. Je to samozřejmě lokomotiva 703 045-5 z lovosického depa. Současnou optikou se jedná o něco naprosto příšerného, model nesedí vůbec rozměrově a textury jsou trochu šílené i na tehdejší dobu. Dodnes je tento jediný můj model součástí trainsetu BP, tak budete moci porovnat osmiletý rozdíl. Protože se pro mě jedná o trochu srdeční záležitost, rozhodl jsem se celý model přepracovat a zveřejnit znova. Jako takový je v MsTS vcelku nepoužitelný, snad jen pro nějakého posunovacího maniaka :) Ani enginy nejsou úplně odladěné, i když Tadeus dělal, co mohl. V balíčku je moje kabina, doplněná o animované prvky od Arwyho (brzdiče z kabiny 240). Za což dodatečně děkuji a snad se Arwy nebude na mě kvůli tomu zlobit. Velice bych chtěl poděkovat Neznamsebemu. Je to pečlivý modelář a z pouhých screenů poznal, kde nový model rozměrově nesedí a přesvědčil mě svými radami a tipy k tomu, abych model patřičně upravil. I díky jemu je model 703 045-5 takový, jako je. Pokud máte zájem, stahujte na známé adrese. Na závěr samozřejmě obligátní screen.

26b62d8ea7d3ba0d50a3d490687e9b20.jpg

Ve spolupráci s Jurou Prodajem samozřejmě vznikly další varianty prasátek (včetně úzkorozchodných), které časem zveřejníme pravděpodobně taky.

Back
Nahoře