Dieselové lokomotivy od Pikka

Vážení přátelé, poslední release tohoto roku - sada prasátek. Enginy nevyladěné, soundy patřící k M131, ale modely a textury docela ujdou :)
Nejprve nějaké screeny a pak už honem stahovat, než udeří půlnoc. Jsem zvědav, kolik z vás to stihne ještě letos :D

6cf2d7caba71a47816fd07dfdcc2e23d.jpg
124b8f13131c4135c97e35ce10b0cbb4.jpg

Kdo má zájem na těchto modelech v provedení ČSD, navštivte stránky Juraje Prodaje - modely jsou vpodstatě shodné ;)

Honza napsal:
Na známé adrese můžete stahovat avizovanou kabinu pro dieselové lokomotivy řady 730 (ex T 457.0). Autorem je wincek007.

Protože si wincek007 dal práci s kabinou pro ponorky, řekl jsem si, že bych mohl třeba zveřejnit jeden svůj starší model :) A protože se mi do skinování nechtělo, je jen v jednom barevném provedení. Kdo má chuť, stahujte na známých stránkách s prvotřídními MsTS addony. Ilustrační obrázek přiložen. Pozor, model je určen výhradně zkušeným uživatelům MsTS ! :cool:

82fc955c92628d776051c9ae16f69bf2.jpg

Je krásná, moc děkujeme za ni. ... "známých stránkách s prvotřídními MsTS addony". Co to má být? Opět smysl pro humor? :D Ondra má na svém webu pro změnu "Kvalitní modely pro MsTS". Tupouni už nefrčí? :D

E499_2002 napsal:
Je krásná, moc děkujeme za ni. ... "známých stránkách s prvotřídními MsTS addony". Co to má být? Opět smysl pro humor? :D Ondra má na svém webu pro změnu "Kvalitní modely pro MsTS". Tupouni už nefrčí? :D
Honzo díky za "kanára"
To E499_2002: To víš, smysl pro humor :D

Možná tak trochu blbý dotaz, ale protože toto vlákno moc nesleduji tak bych se chtěl zeptat, proč mi nejde stáhnout od Pikka 714.203. Z náhledu vypadá moc pěkně a rád bych si s ní v msts zajezdil. Děkuji za odpověď.

U modelu 714 je z důvodů objektivních problémů opět posunut download. Čekání se jistě vyplatí, vzhledem k parádnímu naladění enginů, špičkové kabině a skvělým zvukům. Prostě po dlouhé době komplexní addon jak má být :)

Pikku napsal:
U modelu 714 je z důvodů objektivních problémů opět posunut download. Čekání se jistě vyplatí, vzhledem k parádnímu naladění enginů, špičkové kabině a skvělým zvukům. Prostě po dlouhé době komplexní addon jak má být :)

To zní opravdu skvěle !!!! :) A za 730 018-9, velké díky a poklona ! :cool:

Pokud se mi podaří vyjednání textur, budou po 730 018 následovat i další stroje v neméně zajímavých zbarveních. Takže hlavně trpělivost.

Pěkný den,
po rozjezdu do 10 km/h mi bouchne rychlobrzda. Před jízdou vybavím živáka. Má někdo stejný prolbém nebo to je opět třešnička mého nepochopitelného MsTS?

Najdi si v engu parametr rychlobrzdy. Myslim ze to je parametr of emergency brake. Nemam nyni pristup k PC. Ty radky jsou 3 a ukazdeho prepis 1 na 0

Back
Nahoře