Dieselové lokomotivy od Pikka

Děkuji.
Ještě pozor jsou tam 2 engy 505 a 507, ty momentálně v msts smazat, on je sim. uvidí, ale při výběru bude házet chybu, že nemá s. a nejspíše spadne. Nejspíše pro nás Pikku chystá další balíček.

Tak jsem ty zbytečné enginy smazal. Teď už by mělo být vše snad správně.

Jeníku ty jsi teda pracant. Snad se i já budu mít brzo čim pochlubit . Jen naznačím že mám v dílně jednu retro mašinu , která nebyla vyráběná v ČSSR a přesto jich tu bylo několik set kusů, pak jednu hranatou jejíž skin dělal robo a nakonec něco úzkorozchodného z rumunska. Víc se radši nebudu rozepisovat abi jste byli patřičně napjatí.

Vážení přátelé, abych se nenechal zahanbit od kolegů tvůrců, připravil jsem pro vás několik novinek ( snad v záplavě nových addonů nezapadnou). Jedná se jednak o další "batoh", tentokrát v barvách ČDC a pak o zcela nový model malého hektora 720 108 v majetku Posázavského pacifiku. Moc rád bych poděkoval spoluautorům a pomocníkům, hlavně Jurajovi Prodajovi, který má na svědomí kabátek pro 720 108. Přeji prima zábavu, stahujte samozřejmě na světoznámých stránkách s dokonalými addony, je tam toho pro vás připraveno víc, pěkně si je projděte celé :)

Nějaké reklamní obrázky:
batoh.jpg
pacifik.jpg

Vážení přátelé, pro většinu z vás jest dnešní den jen obyčejný prosincový. Nikoli pro mě, protože pře osmi lety se mi zcela změnil život. Abych to trochu oslavil, dovolil jsem si se svými přáteli a spolupracovníky připravit balík modelů pracovního vlaku firmy Elektrizace železnic Praha. Textury pro vás připravil Josef Vogeltanz, vše potřebné nafotili David Hájek a Mirek VrbaM. Nový model malého hektora byl konsultován s Neznamsebe, díky čemuž je konečně sám sobě podobný (ten hektor, nikoliv Neznamsebe) Chtěl bych opět VELICE "poděkovat" těm, kteří v rámi hyperreality prosadili zákaz animace dveří za jízdy (hoši, děkujem!) V balíčku jsou tato vozidla:
Lokomotiva řady 720:
EZ00.jpg
vůz řady Rmms se sklady:
EZ01.jpg
vůz řady Rmms s kontejnerem se sociálním zázemím:
EZ02.jpg
animovaný jeřábek Sps (bohužel s ním nemůžete manipulovat během jízdy, viz výše):
EZ03.jpg
rozvinovací vůz Ua s bubny s mědí a bronzem (pozor, neodstavujte bez dozoru, ať o ně nepřijdete!)
EZ04.jpg
čtyři unikátní vozy Uk
EZ05.jpg
EZ06.jpg
EZ07.jpg
EZ08.jpg
prázdný vůz Rmms:
EZ09.jpg
a dvojici vozů Laas, bohužel zatím bez nákladu.
Laas.jpg
Stahujte na známých stránkách s dokonalými addony a přeji prima zábavu, do konce roku už asi nic nezveřejním, v nejlepším se má přestat :) Balík je samozřejmě určen jen zkušeným uživatelům, pokud vám něco nepůjde, zřejmě jste udělali chybu v instalaci.

Kucííí, je to paráda! Opravdu moc velké díky všem, kteří se na tomto mega projektu podíleli!

PS. Laas stály v Přerove při jeho rekonstrukci. Možná tam ještě stojí. :)

Naposled editoval moderátor:
EZ set je super. Už jsem jej zapojil do pracovního procesu.
Jen jsem objevil drobnou kosmetickou chybku na kráse. U vozů Laas (ty ploché pro bagr) je zřejmě spatně nastavené tuhé spřáhlo mezi těmito vozy. Je tam mezera kterou by ten bagřík který jsem tam viděl popojíždět i pásový možná propadl.
Pro sichr ještě obrázek.

01.jpg

Diky za perfektní počin.

PAja

Back
Nahoře