Vážení přátelé, pro většinu z vás jest dnešní den jen obyčejný prosincový. Nikoli pro mě, protože pře osmi lety se mi zcela změnil život. Abych to trochu oslavil, dovolil jsem si se svými přáteli a spolupracovníky připravit balík modelů pracovního vlaku firmy Elektrizace železnic Praha. Textury pro vás připravil Josef Vogeltanz, vše potřebné nafotili David Hájek a Mirek VrbaM. Nový model malého hektora byl konsultován s Neznamsebe, díky čemuž je konečně sám sobě podobný (ten hektor, nikoliv Neznamsebe) Chtěl bych opět VELICE "poděkovat" těm, kteří v rámi hyperreality prosadili zákaz animace dveří za jízdy (hoši, děkujem!) V balíčku jsou tato vozidla:
Lokomotiva řady 720:

vůz řady Rmms se sklady:

vůz řady Rmms s kontejnerem se sociálním zázemím:

animovaný jeřábek Sps (bohužel s ním nemůžete manipulovat během jízdy, viz výše):

rozvinovací vůz Ua s bubny s mědí a bronzem (pozor, neodstavujte bez dozoru, ať o ně nepřijdete!)

čtyři unikátní vozy Uk

prázdný vůz Rmms:

a dvojici vozů Laas, bohužel zatím bez nákladu.

Stahujte na známých stránkách s dokonalými addony a přeji prima zábavu, do konce roku už asi nic nezveřejním, v nejlepším se má přestat

Balík je samozřejmě určen jen zkušeným uživatelům, pokud vám něco nepůjde, zřejmě jste udělali chybu v instalaci.