Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Jsi si opravdu jist? Zkus navštívit ty správné stránky a tu správnou sekci ... hluboko na dně narazíš na ...?Model je to krásný, ale "uživatelé", kteří neprovozují OR, mají smůlu...
Jsi si opravdu jist? Zkus navštívit ty správné stránky a tu správnou sekci ... hluboko na dně narazíš na ...?...
Vzhledem k faktu, pokud mě paměť nešálí, tak model 704, 709 a snad i té 719, která je stále na stránkách, ač s nefunčním klikátkem, byl vyvíjen ve stejnou dobu, takže velmi najivně pořád doufám, že se někde po 4 letech taky objeví ...Nemám náladu ani na modely pro TS2016, natož na modely pro ORTS nebo MsTS.
Nedávno tady někdo psal, že stačí ta správná motivace a Ty sám si psal, že se Ti stačí trefit do dobré nálady ... takže za sebe se ptám, jak můžu (fotograficky) přispět, aby z toho něco, někdy, někde, nějak snad i mohlo vzniknout?S novými modely nevím, spíš s ničím nepočítejte.
No jo, přesně to, co už tam teď není sem myslel ...
... model 704, 709 a snad i té 719 ...![]()
Až udělám tu maturitu, na něčem se můžeme domluvit, pokud budou fotky uspokojivéJinak fotek mám hromady, nemá kdo vyrábět texturyTakže zatím bohužel s ničím nepočítejte.
Myslel jsem samozřejmě 708, ale napsal něco zcela jiného ..., chytl jsem se stejně hloupě jako někdo pár stránek zpět.No, 704 jsem nedělal, tu má rozpracovanou Neznamsebe.
Není to bezpodmínečně nutné (ač vhodné), pokud se v odkazu nachází pouze jméno souboru v defaultním umístění. Kdyby byl volán soubor s náhradním umístěním místo defaultního, tak by měl být link i s celou cestou opatřen uvozovkami (palci).Parádně zašpiněná. Děkujeme. Drobnou chybku jsem v .eng souboru objevil. Odkaz na zvuky by pro Msts (pro OR nevím) měl být v uvozovkách:
Sound ( "742113ER_eng.sms" )
Sound ( "742113ER_cab.sms" )
Již mnoho let je známo, že CB se zrovna moc nepovedl a má více problémů. Probíralo se to v sekci utilit, bin i jiných.bez "palců" pak řve kontrola v CB.
Po několika týdnech snažení jsem nakonec vyčerpal na dlouhou dobu svoji chuť stavět nějaké novější stroje. Modely jsou hotové, teď potřebuji ladiče enginů (světla jsou již hotová od Tadeuse, díky) a cabmajstra a je to komplet. Na effishunter by se šikly i nějaké fotografie vrchu kapot a střechy, teď je to strašné. A nakonec nějaké obrázky:
Opravené poklopy na 708 zde:
Zobrazit přílohu 436
na 714 zde:
Zobrazit přílohu 437
novoučký effishunter z DKV Ústí nad Labem (2007) zde:
Zobrazit přílohu 438
a zde:
Zobrazit přílohu 439
Za fotografie na 708 děkuji Vrbamovi, na 714 Neznamsebemu a Kadrovi a na 709 Zdendovi Itterheimovi.
Convoi?... Ale když nic jiného není...