Dieselové lokomotivy od Pikka

Ahoj Pikku, díky za další Tvoje super dílko ... a hurá do historie, už se těším ...

Ještě se musím omluvit, jak připravuji release ve spěchu, tak jsem samozřejmě zase na něco zapomněl - až se dostanu zítra k domácímu PC, musím opravit soubory .eng pro T435 a T458, protože jsem nechal staré vyladění a to nesedí s novými Jackovými zvuky. To bude čurbes, soubory pro řadu 720 a 721 v balíčku se zvuky jsou správné. Jak jistě každý pochopil, i soubory .cvf v balíčku se zvuky musí dát kam patří. Časem to opravím i v downloadech, tak to snad už nikoho nebude mást. Ach jo, ještě jednou se omlouvám, hlavně Jackovi :( No, naštěstí je model určen pro pokročilé uživatele :)

Pikku napsal:
Ještě se musím omluvit, ...
Proč při tak vydařených modelech máš pořád nepřehledné značení souborů: T435_093.eng ale místo T435_093x.ace máš jen 093x.ace ...

Hehe, protože jsem bordelář - tak, a je to venku :eek: Problém je, že nemám síly po ukončení modelování k mechanickému přepisování souborů a odkazů. (rozuměj - nebaví mě to) Mám co dělat, abych správně nasměroval zvuky a kabiny, popř. abych vůbec zveřejnil správný model, už několikrát se mi stalo, že jsem vypustil nevyladěnou betu zkuste se nad to milí uživatelé prosím povznést a smířit se s chaotickým Pikulintem. :rolleyes: Novíc, ohledně těch textur, ony když mají dlouhý název, tak to při exportu max ořeže a je s tím další práce navíc, a to mě pak fakt nebaví ;)

Naposled editoval moderátor:
Pikku napsal:
... ohledně těch textur, ony když mají dlouhý název, tak to při exportu max ořeže ...
Presne tak, preto pomenujem textúry tak, aby som sa k tomu po exporte nemusel vracať a preto sa textúry v adresári nebudú nazývať podľa značenia xxx_123_456_a - toto fakt nechajte na autorovi modelu. Kto dostane výsadu skinovať model, ten dostane aj inštrukcie, ako narábať so súbormi. Navyše, snáď mimo Duusa Pikkove hektory nikto skinovať nebude, teda neni moc čo riešiť.

Copa hektory bychom skinovali, ale nejsou fotky. Kdyby se někdo našel tak by to byla jiná...

Čouda napsal:
Copa hektory bychom skinovali, ale nejsou fotky. Kdyby se někdo našel tak by to byla jiná...
Myslíš, že by si Pikku nechal vami przniť svoje náderné modely ? Zvlášť po víkende a vašich múdrorečiach ?

Když už na tom děláte takových týdnů/měsíců, tak po exportu přece už není takový problém ještě jednou převést *.s do txt, přepsat a vrátit - práce na 5...10 minut.
Kvůli přehlednosti si to dělám u takto vypuštěných modelů automaticky před vložením do trainsetu.
Neberte to jako direkt, jen povzdech. Ničemu to na funkčnosti nebrání.

Tak to já jsem si napsal na tyhle věci udělátor, který to za mne udělá automaticky a i animované díly pojmenované v modelovacím programu zkráceně třeba PantBot1 automaticky přejmenuje na PantographBottom1 tak jak to vyžaduje MSTS. Toto samé provádí hromadně i s texturami, a celý překlad modelu se tak zjednoduší na stisk tří tlačítek...

Čouda napsal:
Já nevím, já nekradu.... (sem se ho neptal)
Keď napravíš to, čo ste tu dokazovali cez víkend, tak bysom vedel o fotkách nejakého českého hektora, a je to ozaj pekný kus, ale nechám to na zváženie autora modelu, Pikku vyjadri sa aj Ty.

Ahoj Pikku,
když jinak budeš potřebovat tuhle "kancelářovinu" udělat, tak víš, kam se obrátit, stačí poslat a napsat, co a jak chceš přejmenovat, rád to udělám.
Honza U.

Tak, soubory na webu jsou již opraveny - týká se to všech (doufám :eek: ) balíčků s hektory, jejich zvuků a kabiny. Dokonce jsem měl dneska trochu času a připravil jsem soubory s novým modelem dieslové lokomotivy. Pokud zase něco nezkazím, tak se máte na co těšit 8)

AirVolk napsal:
Nechapem ako toto vsetko mozes stihat :idea:

No, právě že to nestíhám, tak pak vyrobím sem tam nějaký renonc :roll: A možná je to jen labutí píseň a čas mého modelování lokomotiv se chýlí ke konci. Ale ještě pár modelů mám připravených :bounce:

Dnes jsem přidal na svoje stránky několik repaintů. Jednak se jedná o díla mých slovenských přátel, kteří přeskinovali staré modely 710 a 721 a jednak o moje vlastní skiny nových vozidel Ondry Janiše. Kdo má zájem, stahujte slovenské 710.070 a 710.076, 721.078 a 721.212 plus čmeláka ČSD a ČD a dvojici viamontích brejlovců 750.059 a 750.199.

Pikku, veľká vďaka, ale obávam sa, že pri 721 sa stal menší zádrheľ, ktorý som už zbadal pri release zvukoch. Engy pre radu 721/T458.1 sú zrejmé zhodné s 720. Všimol som si vmax 60 ...

Vďaka moc Pikku, ten 770 045-3 - skvelá práca, a díky aj za korekciu tabuľky na 721 212, mal by som ale jednu otázočku, tie Viamonťácke brejle-majú ešte klasický motor K12V230DR alebo už to je remotorizované ako u OKDD?

Back
Nahoře