Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Neviem či sa mi to len marí, ale autor kabíny zrejme zabudol vo fronte tej kabíny odstrániť ručičky na rýchlomeri, ampérmetri a manometri, animované síce sú ale tie pôvodné sú tam tiež.Možno len zle vidím. :shaking:
Čouda napsal:a při přechodu na druhou stranu je vzdálenost od vozů nastavena pro krátký čumák což je špatně a nejdou animace. zřejmě nějaká chyba. Ve zvucích pilštika jsem v běhu pro pátý stupeň? už přesně nevím zaslechl nepravidelnost. není to motorem je to nahrávkou. Chtěla by o kousek zkrátit.
jinak pěkná práce
No je vidět, že si zvuky nikdy nedělal. Když je už dostk krátký zvuk nepravidelný, zkrácením to ještě zhoršíš. :salut:Čouda napsal:Ve zvucích pilštika jsem v běhu pro pátý stupeň? už přesně nevím zaslechl nepravidelnost. není to motorem je to nahrávkou. Chtěla by o kousek zkrátit.
Zřejmě máš blbě nadefinované cvf.Čouda napsal:Ahoj!
takže jsem se pokusil předělat cab na pištu a nejde mi přelejzat na druhou stanu po stisknutí klávesy 1. u všech ostatních loko to jde. V čem je problém? Můžete mi s tím někdo prosím poradit? na požádání zašlu celou kabinu na zhodnocení + upravení. Vopravdu ten simulátor to je hrozný.
Martens napsal:...tím nejde u tohoto skinu přepínat kabiny. ...
Pikku, já to vím, ale když už tady čouda otevřel to téma s kabinami, tak mi přišlo nejlepší napsat odpověď tam, kde čouda skončil.Pikku napsal:Martens napsal:...tím nejde u tohoto skinu přepínat kabiny. ...
Jen malá technická: Vrbamův model je úplně jiný model než můj, nejedná se tedy o skin - ale na funkci .engu by to samozřejmě nemělo mít vliv![]()
Martens napsal:Pikku, já to vím, ale když už tady čouda otevřel to téma s kabinami, tak mi přišlo nejlepší napsat odpověď tam, kde čouda skončil.
Neměl by simulátor při této chybě rovnou vyhlásit selhání vytvoření kabiny ? Jak je možné, že se špatným linkem v .eng tu základní otevře bez ohledu na mezeru a reverzní pak bojkotuje ?Martens napsal:Problém s nepřepínáním kabin u 735 je vyřešen.
Chyba je v engu v definici odkazu na cvf soubory. Týká se to Vrbamových T.466.0286 ( normální a rv verzi), kde se dostala na konec definice cabview mezi cvf a apostrofu mezera...tím nejde u tohoto skinu přepínat kabiny.
CabView ( "../../common.cab/cab735/735.cvf " )
Odstraněním mezery se toto zprovozní.
Vrbame, můžeš si to u sebe prosím opravit?
bob57_cz napsal:Neměl by simulátor při této chybě rovnou vyhlásit selhání vytvoření kabiny ? Jak je možné, že se špatným linkem v .eng tu základní otevře bez ohledu na mezeru a reverzní pak bojkotuje ?Martens napsal:Problém s nepřepínáním kabin u 735 je vyřešen.
Chyba je v engu v definici odkazu na cvf soubory. Týká se to Vrbamových T.466.0286 ( normální a rv verzi), kde se dostala na konec definice cabview mezi cvf a apostrofu mezera...tím nejde u tohoto skinu přepínat kabiny.
CabView ( "../../common.cab/cab735/735.cvf " )
Odstraněním mezery se toto zprovozní.
Vrbame, můžeš si to u sebe prosím opravit?
O jaký model T466 se jedná ? T466.0286, nebo T466.0007 nebo T466.0254 ?? Jedná se o odlišné modelyDan J. napsal:Chlapi, zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo ten samý problém s mašinkou ČSD T466...
Pikku zdravím. Tu aktivitu jedu s T466 286 a ta je od Vrbama, to spíš patřilo do jeho vlákna o modelech, nějak jsem to poplet.Pikku napsal:O jaký model T466 se jedná ? T466.0286, nebo T466.0007 nebo T466.0254 ?? Jedná se o odlišné modelyDan J. napsal:Chlapi, zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo ten samý problém s mašinkou ČSD T466...Blesky mi házela souprava pendolina v době, kdy jsem měl GK ATI (ale to je již pěkně dávno.)