Dieselové lokomotivy od Pikka

Veľmi pekná práca, skladám klobúk, ale pri prvom pohľade na túto ťapku mi udrela do očí jedna závada, nebolo by od veci keby Čouda tieto textúry hodil na dvojoknový model.Nedávno bola táto mašinka u nás na zálohe a aj som ju fotil v minulosti po ŽOS-ke na textúry tak mi toto udrelo do oka.Myslím, že s tým nebude problém.

Tuto jsem už také řešil. Je to problém, ale po důkladném prohlédnutí stránky u Pikka by šel snad použít model na který je naskinován jakýsi hektor čsd. Hned to předělám a Pikkovi pošlu opravu. Stejně tak nesedí stupačky - mají být žluté, jenomže model no :-(

takže je to jasné, Pikku bude muset upravit model. Právě jem se podíval na toho čsd a nemá na čele ty dvě vodorovný šprušle a hvězda by do alfy také skovat nešla - nejspíš nebude natavená a pokud jo, určitě to bude mít společnou texturu ještě s něčím jiným - textury jsou totožné. Dále má také jiné houkačky. Takže máme smůlu :-(

zase máš pravdu, ovšem chybí Vám tam varianta _rv, takže stejně budeme muset Pikkua poprosit o úpravu. S okny by snad neměl být problém. Textura by měla pasovat na obě dvě verze...

P.S.: já rv verzi neportřebuju mě je jedno jak mám mašinu otočenou.

A nahoď na boky kabíny aj ten bielo-zelený znak lekárničky a na čelách rámu zmenši málinko radové označenie prosím Ťa, ináč výborne spracované textúry, neni o čom.

až bude Pikku na drátě tak něco vymyslíme - neměl bys prosímtě někde v záloze ten _rv .s soubor? Je mi divné, že by Pikku dělal jenom normální verzi.

Chlapci, neřešte okno :roll: Mě se to líbí jak je, on bude stejně časem jiný model (tak jako u řady 720) tak si nekomplikujte život. Tenhle model už rozhodně předělávat nebudu 8) A otočenou versi 721.133 jsem Čoudo samozřejmě doplnil, tohle není berta nebo brejle s dvěma stanovišti, u hektora se otočený model šikne :wink:

takže pro zájemce přichystám ten upravená .s soubor se dvěma oknnama a _rv verze bude tedy se třema.

Čouda napsal:
takže pro zájemce přichystám ten upravená .s soubor se dvěma oknnama a _rv verze bude tedy se třema.
No to bude vyzerať jak u blbých ... radšej to nechaj s dvoma oknami

Čouda napsal:

Chlapci, neřešte PROSÍM to pitomé okno, vždyť je to jedno. Model časem upravím a pak se stejně budou muset všechny skiny předělat.

passion napsal:
duuso napsal:
A nahoď na boky kabíny aj ten bielo-zelený znak lekárničky
To bude tým, že čouda mal predlohy bez nálepiek lekárničky :)

Passionovi díky za povedené fotky - napadla mě jedna taková věc ohledně bočních oken. Nejsou náhodou na Slovensku v provozu i nějaké jiné leštěnky, ale s trojitým bočním oknem? Stačilo by potom jen změnit na textuře tabulku s číslem a všichni by byli spokojení. Leštěnka jako leštěnka. 8) (Jen nechci být v kůži toho, co bude zase znova přepisovat všechny soubory podle nového čísla.)

Páni moji, ináč sa musím priznať, že pokiaľ nevznikol problém s týmto skinom, tak som si ani nevšimol, že sú verzie 2 a 3-okenné.. :|

Veru sú, podľa mojich informácií tie trojokenné sú pôvodné širokorozchodné previazané na normálne podvozky, teda ex T458.0.Ak sa mýlim opravte ma.

duuso:
Tým to ozaj nebude.
Trebárs 721 220 je trojokenná, ale rám nenesie žiadne stopy pre umiestnenie SA3
01.jpg

721 226 je previazaná 721.8
02.jpg
a má po 2 okná.

721 226 tiež
03.jpg

Naposled editoval moderátor:
Vzhledem k tomu, že vyšla úzkorozchodná dráha v trati Dvoukolejka, rozhodl jsem se narychlo upravit některé mé starší modely, aby bylo po úzkých kolejích čím jezdit. Z čs. lokomotiv je to TU29, jednoduše upravená posunovací T211. Na renderu vypadá takto:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img45.imageshack.us/img45/6882/tu29bhm6.jpg[/url]
a v MSTS na Dvoukolejce takto:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img187.imageshack.us/img187/2894/scrgrb17ns0.jpg[/url]
Ostatně, to se již můžete přesvědčit sami, až si ji stáhnete ze známých stránek 8) Vagony pro 760mm jsou samozřejmě v příslušné sekci. Pokud Vám něco nepůjde jak má, zřejmě jste udělali chybu v instalaci :wink:

Back
Nahoře